Bedrijven & Instellingen

Vergaderen in absolute privacy

De Pollepleats is een exclusieve vergaderlocatie in Zuidwest Friesland, op 10 minuten rijden vanaf Sneek en Bolsward (A7).
Een ideale plek voor inspirerend vergaderen.

Deze locatie ligt volledig besloten en wordt door slechts één gezelschap tegelijkertijd gereserveerd, we bieden je absolute privacy.

Zalenoverzicht

De Pollepleats beschikt over meerdere ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen in verschillende opstellingen. Neem de boardroom helemaal in de nok of de ruime golle juist in het hart van de boerderij. Ook de serre met veel lichtinval is een inspirerende vergaderplek. Bekijk onze zaalinformatie.

Inspanning & Ontspanning

Kom naar de Pollepleats voor teambuilding, off-site, heidagen of bedrijfsuitje: want hier is genoeg ruimte voor inspanning en ontspanning! Klik hier over het overzicht aan georganiseerde activiteiten die je kunt reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, een actieve teambuilding of laat je collega’s professioneel fotograferen voor op jullie website. Wij helpen je graag met het samenstellen van een aansprekend programma. 

Werkkostenregeling tips

Met de nieuwe Werkkostenregeling lijkt het voor bedrijven en instellingen minder aantrekkelijk om er op uit te gaan met personeel. Dit geldt echter niet voor inhoudelijke trainingen op locatie. De website Bedrijfsuitje.nl geeft een aantal tips om de WKR druk te verminderen. Interessant!

Nog op zoek naar een inhoudelijk programma? Neem contant op met Inspirators Factory voor een inspirerend programma dat blijft hangen. 

Klik hier en neem een tour!