Diners

Voor culinaire verwennerij

Er zijn diverse cateraars die voor jullie gasten een heerlijke diner kunnen verzorgen. Hieronder een aantal voorbeeld menu´s van cateraars die bekend zijn op de Pollepleats.

Ken je zelf een goede cateraar? Nodig hem of haar gerust uit om op de Pollepleats te komen koken, met veel plezier stellen wij onze keuken ter beschikking.

Special BBQ menu

Genieten van langzaam gegaarde gerechten van een echte Amerikaanse smoker BBQ. Deze BBQ werkt met indirect vuur waardoor de gerechten niet aanbranden, maar wel een heerlijke rooksmaak krijgen. De kok bereidt de volgende gerechten live voor je op het terras van de Pollepleats: 

– Selectie Frieze kazen met gegrild brood, uien confit chutney en noten
– Traag gegaarde varkensschouder (pulled pork) met huisgemaakte barbequesaus
– Zeeuws gemarineerd buikspek
– Kipspiezen geserveerd met ranchsaus
– Staartstuk geserveerd met chimichurri
– Gegrilde groenten van het seizoen
– Koolsalade met witte kool, wortel, sjalotjes en een yoghurtdressing
– Rode woudboontjes in een kruidige tomatensaus
– Aardappelsalade met uitgebakken spekjes en bosuitjes

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 25,00 per persoon inclusief BTW, gebruik BBQ en kok.
Exclusief € 85,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 25 – 150 personen.
Neem contact op met deze cateraar.

Sharing Dinner Menu

Willen jullie graag met je gasten dineren aan een lange tafel, maar het toch losjes houden qua sfeer? Kies dan voor een sharing dinner. In het midden van de tafels worden grote schalen geplaatst, en alle gasten kunnen van de volgende gerechten proeven:

– Vers afgebakken broden en stokbrood
– Huisgemaakte kruidenboter, tapenade en tomatensalsa
– Warm gerookte zalm van de Jongens van de Fant
– Garnalen
– Warme kipspiesjes met ketjapsaus
– Carpaccio pakketje
– Spiesje met tomaat en mozzarella
– Rosbiefroosje met biet en zure room
*
– Schalen met Vlaamse frites en mayonaise
– Luxe rauwkostsalade met feta, rode ui, zongedroogde tomaten en dressing
– Salade Caprese, tomaat, mozzarella, basilicum en pesto dressing
– Gietijzeren pan met stoofvlees
– Kipsaté spiezen met satésaus
– Biefstukreepjes met pepersaus
*
– Verse aardbeien
– Cheese cake
– Tiramisu
– Geslagen slagroom

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 30,00 per persoon inclusief BTW en kok.
Exclusief € 100,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 30 – 120 personen.
Neem contact op met deze cateraar.

Walking Dinner Menu

Bij een walking dinner worden alle gerechten origineel gepresenteerd en geserveerd op klein servies.
Zo kunnen de hapjes staand gegeten worden als een informeel diner. Samen vormen de volgende 8 gerechtjes een volwaardig diner:  

Gerookte zalm met citroen crème
*

Mini caesar salade met een gepocheerd kwarteleitje en Parmezaan
*
Doperwten soep met munt en een soepstengel met pancetta
*
Gebakken vis van de dag op mousseline van aardappelpesto en venkel
*
Kippendij met sinaasappel, zoeteaardappel friet en ovengroenten
*
Glaasje met drie verschillende soorten kaas, vijgen chutney en noten

Roodfruit crumble met ijs en geslagen slagroom
*
Koffie en thee met lekkers

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.

Tarief € 38,00 per persoon inclusief BTW en kok.
Exclusief € 50,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 20 – 150 personen.
Neem contact op met deze cateraar.

Tarieven

Chef´s Table Menu

Dit betreft een nieuw buffet concept, waarbij de chef vanachter zijn robuuste werkplaats gemaakt van steigerhout, allerhande lekkerheden presenteert. De gasten kunnen rondom het buffet lopen en de volgende gerechten opscheppen:

– Vers afgebakken broden met dips
– Pittige salade van rode biet, appel, geitenkaas en walnoten
– Ambachtelijke rundvleessalade
– Vleeswaren schotel met diverse vleeswaren van de slager
– Aardappelen uit de klei
– Groenten van het seizoen uit de Polder
– Kipschotel met ei, tomaat, komkommer en ui
– Tartaar met een sesambolletje met boerenkaas
– Gehaktballetjes met pesto en ketjapsaus
– Verse vis uit Urk

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.

Tarief € 27,50 per persoon inclusief BTW, steigerhoutenbuffet en kok.
Exclusief € 120,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 50 – 150 personen.
Neem contact op met deze cateraar.

Zomers Buffet Menu

Een goed gevuld buffet met warme en koude gerechten. De kok bereidt de vleesgerechten buiten a-la-minute voor jullie op de grote wok.
Geniet met je gasten van de volgende buffetonderdelen:

– Varkenssaté
– Kipfilet
– Shoarma
– Hamburger
– Fruitsalade 
– Sperzieboontjes met spekjes 

– Gemengde sla
– Gebakken aardappelen
– Huzarensalade
– Stokbroden met kruidenboter
– Twee koude sauzen en satésaus 

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 18,00 per persoon inclusief BTW, gebruik wok en kok.
Exclusief € 50,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 20 – 150 personen.
Neem contact op met deze cateraar.