Families & Vrienden

Luxe groepsaccommodatie aan het water

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie in Zuidwest Friesland, dé plek bij uitstek voor een bijzondere familiedag of onvergetelijk vriendenweekend.

Hier kun je in alle rust genieten van een riant huis met geweldige faciliteiten in een adembenemende, waterrijke omgeving.

Activiteiten in en rond de Pollepleats

Stel, je boekt de Pollepleats met vrienden of familie. Wat ga je daar dan doen? Bij de Pollepleats zijn genoeg activiteiten op eigen houtje mogelijk. Denk aan bootje varen, fierljeppen, skelters rijden, tafeltennissen of boerengolf. Klik hier over het overzicht aan georganiseerde activiteiten dat je bij kunt boeken.

Vraag een cateraar om het dinerontbijt of lunch voor jullie te regelen zodat je zelf niet hoeft te koken. Borrelhappen, schepijs en feestelijk gebak kun je alvast bestellen. Denk ook aan bloemen en een DJ of band om de sfeer nog feestelijker te maken. 

Tenslotte kun je een hippe stretchtent, extra meubilair, verlichting of een DJ set inhuren bij onze verhuurders.  

Prik snel een datum

Ook zo’n zin om naar de Pollepleats te gaan? Maar lijkt het plannen van een dag of weekend met een groep je nog een hele klus?

Datumprikker.nl maakt het makkelijk. Met deze website heb je iedereen binnen no-time gemobiliseerd voor een familiedag of weekend weg!

TIP: Kijk eerst nog wel even welke data nog beschikbaar zijn bij de Pollepleats. Het kan geen kwaad al tijdig een optie te nemen op je voorkeursdatum!

Indeling van de ruimtes

Als je de Pollepleats reserveert met je familie of vrienden, heb je de beschikking over het veel ruimte!

Zo kun je gezellig borrelen bij de haard in de living, sfeervol dineren in de serre, gezellig kokkerellen in de professionele keuken, ravotten op de dansvloer en heerlijk wegdromen in de gastenkamers of suite.

En wat dacht je tenslotte van de luxe wellness?

Klik hier en neem een tour!