Referenties

Lees wat anderen hebben ervaren bij de Pollepleats en laat je overtuigen door de enthousiaste verhalen….!

Medewerkers van de Pollepleats zullen er in ieder geval alles aan doen om je welkom te laten voelen.

Chapeau!

Het voelt hier echt als thuiskomen. Wat een gastvrijheid. Helemaal goed. Een aanrader voor elk bedrijf. Chapeau.

ING Leeuwarden

DE plek in Nederland

Wat een dag! Dit is gewoon de perfecte plaats voor een bruiloft. Overal is over nagedacht en je kunt de Pollepleats indelen zoals je wilt. 60 mensen + het bruidspaar kunnen blijven slapen, meer dan genoeg parkeerruimte. Er is een ruime keuken om voor grote groepen te koken of in het weiland een prachtige ruimte voor een BBQ. De dansvloer is precies groot genoeg. Het personeel op de dag is uitstekend, dus qua bediening heb je geen zorgen. De Pollepleats kan je goed over leveranciers adviseren en op de plaats zelf trouwen kan. En anders zijn er genoeg prachtige plaatsen in de buurt. Het is gewoon DE plek in Nederland om de mooiste dag van je leven te hebben!

Jorgen en Saskia

Een goed moment

Eind november was de directie van Fundeon te gast bij de Pollepleats voor een meerdaagse bijeenkomst in een zonnig winters landschap. Op de flip-over stond geschreven:

Een prachtige locatie, fijne mensen, mooie natuur, een goed moment, niet vergeten....een smakelijk diner...

Fundeon

Geheel volgens wens

Alles tot in de puntjes geregeld. Uitstekende bediening. Heel vriendelijk. Top locatie. Alleen de tv deed het niet.

Edwin

Geheime verrassingsbruiloft

Op een stralende zaterdag in oktober vond de GEHEIME bruiloft van Johan en Sanne in Friesland plaats. Het stel is inmiddels geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland en gaf een afscheidsfeest. Wat de gasten op het feest niet wisten, was dat Johan en Sanne die dag in het bijzijn van hun familie getrouwd waren…

Zie hier het blog van fotograaf Sophie Louise de Groot die alles vastlegde, van het ja-woord in het kerkje van Sandfirden, tot de spectaculaire aankomst in het huwelijksbootje op de Pollepleats.

Johan en Sanne

Geweldig huwelijksweekend

In de zomer van 2013 zijn wij getrouwd op de Polleplaets in het Friese Westhem. Het huis, de lokatie, de omgeving en de faciliteiten zijn in één woord FANTASTISCH. We hebben enorm genoten van de luxe van de Polleplaets. Onze gasten spreken ons nog heel regelmatig aan over het geweldige weekend in Friesland. We hadden ons geen betere plek kunnen wensen om te trouwen. Het Friese landschap, het comfort van kamers, de keuken en de centrale ruimte, het kerkje in Westhem, het water en de gastvrijheid van het personeel zullen we voor altijd met ons meedragen. Heel veel dank en tot ziens.

De wijn en spijs werd verzorgd door Eetwijn. 

Martijn en Esther

Hemlock in Friesland

Dat de Pollepleats een unieke en prachtige locatie is, zie je al snel genoeg. Maar wat het voor ons zo bijzonder heeft gemaakt, is dat we alle medewerking hebben gekregen om de Pollepleats voor eventjes écht van ons te maken. Zo hingen onze eigen vlaggen in de mast en was de complete Pollepleats versierd zoals wij het wilden. Klik hier voor de foto's.

Daarnaast konden we onze Britse gasten echt Engels bier aanbieden en lukte het om er -zélfs met 115 gasten – fantastisch te dineren. En als je dan óók nog op zo’n prachtige locatie je familie en vrienden een eigen kamer kunt aanbieden, dan weet je dat het hoe dan ook een geweldig succes gaat worden (zelfs als het regent!).

Tim en Nynke

Last minute trouwen

Wegens familie omstandigheden waren wij genoodzaakt ons huwelijk in rap tempo te organiseren. Binnen nog geen 2 maanden hebben wij een gehele bruiloft georganiseerd. De trouwdatum hebben wij aangepast op de beschikbaarheid van de locatie.

Toen wij de eerste keer bij de Pollepleats kwamen kijken waren wij gelijk verliefd op de locatie. Wij zagen het al helemaal voor ons, aan komen varen in een bootje, trouwen aan het water, taart aansnijden op het grote terras, eten met de dag gasten in de serre en 's avonds een groot feest op de dansvloer. En zo is het ook allemaal verlopen, een jaar lang organiseren is dus echt niet nodig ;) Het was werkelijk waar de mooiste dag uit ons leven.

Wij danken de Pollepleats voor de goede service en Imperia Drachten voor het heerlijke eten.

Barry & Annabel

Magische avondbruiloft

We kijken terug op een prachtige Weddingnight! Wat hebben we genoten! Van A tot Z was het helemaal zoals wij zijn. Het was magisch. Natuurlijk door het extreem rustige weer in de avond met nog een heerlijk temperatuur. Waardoor het water vlak was en ik als in een sprookje aan kwam varen met op de achtergrond het gitaarspel en de zang van The Wanderer. Ik droom alweer helemaal weg!

We zijn heel erg blij dat we dit konden beleven bij de Pollepleats. We hebben ontzettend veel complimenten gekregen over de prachtige locatie. Dus die wil ik bij deze graag overbrengen. Veel gasten waren erg enthousiast over het uitzicht en de ruimte rond de Pollepleats. En ondanks dat het voor veel mensen toch een behoorlijke reis was, is dit het dubbel en dwars waard. Het is echt een unieke plek!

Marianne en Dikran

Stijlvolle winterse bruiloft

Net na de kerstdagen, op 27 december 2014, was de Pollepleats het decor van de stijlvolle winterse bruiloft van Ruud en Kristina.

Weddingplanner Vivian van het Bruidsmeisje organiseerde alles tot in de puntjes en fotograaf Ruud Claessen legde dit vast met zijn camera.

Kijk op zijn website voor de mooie impressie van deze winterdag….

Ruud en Kristina