Teambuilding

Samen sterk!

Geslaagde teambuilding

Het doel van een teambuilding is duidelijk; de individuele leden van het team zullen samen tot een hoger plan komen.

Voor een geslaagde teambuilding heb je een goed programma nodig, en een trainer die dit inhoudelijke programma begeleidt. Vaak zit er een sportief element in, dit is handig te regelen bij de Pollepleats.

Bij de Pollepleats zorgen we er ook voor dat gasten goed verzorgd worden tijdens hun verblijf in Friesland. We bereiden een uitgebreide lunch, stoken de BBQ smoker voor je op, en zorgen desgewenst voor gerookte paling en beerenburg 

Breng je meerdere dagen door in de Pollepleats, dan kun je ’s avonds met je team goed napraten in de gezellige bar bij de haard. De volgende ochtend bijvoorbeeld weer beginnen met een bootcamp of yogasessie en de teamspirit is compleet!

Voor grote of kleine organisaties

Friesland – en in het bijzonder de Pollepleats – is dé perfecte plek voor een ‘meetcentive’; meeting én incentive in één.  

Pollepleats mocht vele verschillende grote en kleine organisaties ontvangen voor een teambuilding. Uit eigen provincie, maar ook daarbuiten weet men de Pollepleats te vinden.

Van Wetterskip Fryslân tot de Nationale Politie en van ABN AMRO tot het Belgische bedrijf ‘The House of Marketing’.

Wil jij ook out-of-the-box teambuilden? Kom naar de Pollepleats: no box required! Bel of mail ons om je idee te bespreken. Natuurlijk ben je ook welkom voor een uitgebreide rondleiding op onze toplocatie aan het water.