Vergaderen & flexwerken op 1,5 meter

Veilig met elkaar aan de slag

Na de vakantie met je collega’s bij elkaar komen voor een échte meeting? Dat kan veilig bij de Pollepleats. Op deze locatie vindt je zeeën van ruimte en veel frisse lucht! 

Managementteams, besturen en bescheiden afdelingen zijn welkom bij de Pollepleats voor één- of meerdaagse bijeenkomsten. 

Vergader opstelling & maatregelen

We maken we de vergadertafelopstelling zo, dat je allemaal 1,5 meter uit elkaar kunt zitten. Toch kun je elkaar allemaal wel goed zien en horen tijdens de vergadering. 

Eten en drinken plaatsen we zo, dat je het zelf kunt pakken.

Mocht je blijven logeren; al onze gastenkamers beschikken over privé sanitair.  

Personeel van de Pollepleats is erop getraind om 1,5 meter afstand houden.

Je gebruikt deze locatie helemaal privé met je eigen team, dus je komt er geen andere mensen tegen.

Bij de entree vragen we je je handen te desinfecteren en je contactgegevens achter te laten. Gedurende het verblijf wordt je verzocht ook regelmatig je handen te wassen.

Medewerkers van de Pollepleats zullen handcontactpunten regelmatig desinfecteren.     

Als je verkouden bent, griep hebt of moet hoesten, kun je helaas niet naar de Pollepleats komen. We vragen je vriendelijk maar dringend je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. 

Flexwerken

Na bijna 8 maanden thuiswerken kunnen wij ons goed voorstellen dat je toe bent aan een nieuwe werkomgeving, op de Pollepleats hebben wij hier volop mogelijkheden voor. We bieden ruimtes aan voor 1 tot 6 personen, voor 4 tot 8 uren en koffie, thee en water zijn inbegrepen.

Uiteraard zorgen wij dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden en zijn er voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Vergaderarrangementen

Bekijk onze goed verzorgde, all-inclusive vergaderarrangementen:

8-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Uiteraard zijn er ook programma’s op maat mogelijk en kunnen wij zorgen voor geschikte ontspannende activiteiten voor tussendoor. 

Teambuilding activiteiten

Misschien zou je het niet geloven, maar zelfs teambuilding is mogelijk op 1,5 meter. Aan wat voor activiteiten kun je denken?

  • Workshop hakka
  • Workshop schermen
  • Schapen drijven
  • Workshop tai chi
  • Drone vliegen

We organiseren de activiteiten zoveel mogelijk buiten in de frisse lucht.