Yoga & Meditatie

Mindfull werken aan een sterk team

Toe aan verdieping in je werkzame leven? Wil je meer inspiratie halen uit een heisessie met collega’s? Kies voor een bijzondere priv√©locatie om aandacht voor jezelf en je team op te eisen.

Er is zoveel inspiratie te vinden in de natuur, de rustige omgeving van de boerderij werkt ontspannend. Stap in een fluisterboot en zoek een stil plekje op het water. En iedereen heeft de privacy van een eigen gastenkamer.

Wist je dat de lichte boardroom van de Pollepleats ook heel geschikt is als zaal voor yoga en meditatie?

Business in balance

In samenwerking met Lighthouse Works organiseren wij ieder jaar een aantal detox, mindfullness en yoga weekenden voor mensen die tot zichzelf willen komen en nieuwe energie willen opdoen.

Ook voor bedrijven kunnen we een programma ontwikkelen onder de noemer ‘Business in Balance’. Denk aan een tweedaagse met bedrijfsyoga of teamevent rondom het thema ‘vitaliteit’, ver weg van de dagelijkse werk beslommeringen. 

APK voor lijf en bedrijf

Voor een programma rondom persoonlijk leiderschap kun je creator en inspirator Monique Sajet inschakelen. Bijvoorbeeld met behulp van Biodanza biedt zij APK voor lijf en bedrijf.

En wij van de Pollepleats zorgen voor een goede verzorging met gezonde maaltijden tussendoor.

Yoga break

Daarnaast kun je lokale yoga docentes inschakelen om je vergadering of training bij de Pollepleats een extra dimensie geven. Kijk maar eens op de website van Minke of Freya.

Zo kun je de dag goed beginnen met een yoga sessie in de vroege ochtend of wil je een yoga-break tijdens een vergadering inlassen? Dat kan, wat ons betreft ook buiten in het gras!