BBQ & Pizza

Op originele wijze!

Je gasten verrassen een authentieke BBQ of verse pizza’s uit de steenoven? Wij werken samen met de beste cateraars uit Friesland die dit voor je kunnen verzorgen. 

Deze cateraars zijn goed bekend op de Pollepleats en weten waar ze hun foodtruck het beste kunnen plaatsen. 

Luxe BBQ menu

Genieten van langzaam gegaarde gerechten van een echte Amerikaanse smoker BBQ. Deze BBQ werkt met indirect vuur waardoor de gerechten niet aanbranden, maar wel een heerlijke rooksmaak krijgen. De kok bereidt de volgende gerechten live voor je op het terras van de Pollepleats: 

– Selectie Frieze kazen met gegrild brood, uien confit chutney en noten
– Traag gegaarde varkensschouder (pulled pork) met huisgemaakte barbequesaus
– Zeeuws gemarineerd buikspek
– Kipspiezen geserveerd met ranchsaus
– Staartstuk geserveerd met chimichurri
– Gegrilde groenten van het seizoen
– Koolsalade met witte kool, wortel, sjalotjes en een yoghurtdressing
– Rode woudboontjes in een kruidige tomatensaus
– Aardappelsalade met uitgebakken spekjes en bosuitjes

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 27,50 per persoon inclusief BTW, gebruik BBQ en kok.
Exclusief € 85,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 25 – 150 personen.
Neem contact op met Folkert van de Burning Baarch.

Basis BBQ menu

De houtgestookte Amerikaanse BBQ van de Burning Baarch is een bezienswaardigheid. Laat het eten nu ook nog eens heel smakelijk zijn… Zowel in de zomer als in de winter is deze outdoor BBQ een goed idee, zelfs bij regenachtig weer kan het doorgaan. De gasten kunnen dan binnen blijven, omdat de gerechten binnen op het buffet worden gepresenteerd. 

– Assortiment vloergebakken brood, land- en breekbrood met boeren kruidenboter en tapenade
– Barbecueworst
– Gepeperde kippenvleugels
– Bouw-je-hamburger-buffet; hamburgers, broodjes, verschillende sauzen en toppings
– Koolsalade met witte kool, wortel, sjalotjes en een yoghurtdressing
– Frisse komkommer salade met ui en paprika
– Aardappelsalade met uitgebakken spekjes en bosuitjes

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 18,00 per persoon inclusief BTW, gebruik BBQ en kok.
Exclusief € 85,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Groepen van 25 – 150 personen.
Neem contact op met Folkert van de Burning Baarch.

Pizza van de foodtruck

Onbeperkt Italiaans smullen? Wat dacht je van de Pizza met Pazzi foodtruck die wel 100 verschillende soorten Napolitaanse pizza’s kan bereiden. Ook leuk als midnightsnack! Denk aan de volgende soorten pizza’s:

– Margherita: tomaat, mozzarella, basilicum
– Marinara: tomaat, knoflook, olie en oregano 
– Quattro Formaggi: gorgonzola, mozzarella, pecorino en taleggio
– Verdure: tomaat, mozzarella, paprika en courgette en aubergine
– Carciofi: tomaat, mozzarella en artisjok
– Quattro Stagioni: tomaat, mozzarella, ham, champignons, olijven, artisjokken
– Calzone: tomaat, mozzarella, champignons en ham
– Prosciutto: tomaat, mozzarella en prosciutto 
– Diavola: tomaat, mozzarella, pikante salami
– Napoli: tomaat, mozzarella, kappertjes en ansjovis
– Romana: tomaat, mozzarella, ansjovis en oregano 
– Tonno: tomaat, mozzarella, tonijn

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief vanaf € 11,00 per persoon inclusief BTW, gebruik foodtruck en kok.
Exclusief € 110,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Vanaf 25 stuks.
Neem contact op met Wesly van Pizza met Pazzi.

Italiaans menu

Lijkt een feest in Italiaanse sferen je wel wat? De gasten aan lange tafels in het gras…  Denk dan eens aan een Italiaans driegangen menu uit de pizza foodtruck. Het menu bestaat uit drie gangen:

– Houtplank met verschillende Italiaanse vleeswaren en kazen, olijven, rucola enz. Daarnaast worden er versgebakken pizzabroodjes met dips bij geserveerd.
– Onbeperkt Napolitaanse pizza’s in 8 slices uitgeserveerd op schalen, zodat iedereen verschillende pizzapunten kan proeven.
– Pizza ster met nutella, poedersuiker, munt en ijs en glaasjes met limoncello cropino, tiramisu en panna cotta met aardbeien.

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 28,50 per persoon inclusief BTW, gebruik foodtruck en kok.
Exclusief € 110,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Van 25-100 personen.
Neem contact op met Wesly van Pizza met Pazzi.