Dit seizoen volop waterspektakel op de Friese meren


Dit voorjaar starten Groenuit.nu én KiteMobile met het aanbieden van spectaculaire activiteiten bij toplocatie aan het water, de Pollepleats. 
Dankzij deze samenwerking is het vanaf nu mogelijk om volledig verzorgd te Flyboarden en Suppen in Zuidwest Friesland.

Bijna iedereen heeft wel eens gezeild in Friesland. Prachtig natuurlijk! Maar is het niet eens tijd voor vernieuwing? Samen met (bedrijfs)uitjes aanbieder Groenuit.nu uit Drenthe en Kitesurfschool KiteMobile uit Workum biedt exclusieve meeting- en partylocatie De Pollepleats in Westhem nu volledig verzorgde arrangementen met als onderdeel Flyboarden of Suppen.

Flyboarden
Flyboarden op het water is een relatief nieuwe sport, ontstaan in de zomer van 2011. Met een Flyboard kun je over het water vliegen: je wordt door de krachtige waterstraal van een waterscooter op een board boven het water getild, waarbij je voeten vast zitten in een stevige binding. Door je heupen te bewegen kun je sturen. Tot nu toe werd Flyboarden vooral gedaan in Wanneperveen, Zwartemeer en Zwolle (bij de Koperen Hoogte), maar nu kan het dus ook op de Oudegaaster Brekken!

flyboarden

Suppen
SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en komt oorspronkelijk uit Hawaï. Het is een hippe sport waarbij je staande op een 3 meter lang board naar een bepaalde bestemming peddelt en ondertussen aan al je spieren werkt. Beroemdheden als Cameron Diaz en Rihanna Suppen heel wat af langs de kust van California. De mannen van KiteMobile komen gewoon naar Westhem met hun SUPboot of -trailer om gasten mee te nemen voor een heerlijk actieve beleving op de Friese meren.

SUP met kite mobile

Fantastische faciliteiten
Na al dat spektakel op het water biedt de Pollepleats fantastische faciliteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, teambuilding of vriendenweekend. Denk hierbij aan vergaderen in de luxueuze boardroom, bijpraten in de sfeervolle living met haard, barbecueën op het terras aan het water of zelfs overnachten in één van de 17 comfortabele gastenkamers.

Bezorg jezelf een geweldige zomer en prik snel een datum voor een uitje naar de Pollepleats met volop waterspektakel!

Meer informatie:
www.flyboardendrenthe.nl
www.kitemobile.nl/nl/suppen

Of bekijk ons speciale H2O watersport arrangement