DJ’s

Voor 100% dansgarantie!

Trouwen doe je maar één keer. Daarom moet het een groot feest worden! Daar is goede muziek bij nodig. Kies voor een ervaren DJ die inspeelt op júllie wensen en bijvoorbeeld meedenkt over de openingsdans. De DJ’s waarmee de Pollepleats samenwerkt, kennen de locatie goed, dat heeft zo z’n voordelen.

The DJ Company

DJ’s die aangesloten zijn bij The DJ Company draaien regelmatig bij bruiloften of andere feesten op de Pollepleats en zelfs door heel Nederland
De leukste DJ’s uit Leeuwarden kennen de situatie, nemen het juiste licht, geluid én een vette DJ booth mee.
Tevoren inventariseren ze goed wat jullie wensen zijn, en naderhand wordt er ook geëvalueerd wat jullie ervan vonden. The DJ Company geeft 100% dansgarantie af, dus… voetjes van de vloer!

Tarief afhankelijk van dag, tijdsduur en aantal gasten.
Neem contact op met The DJ Company.

Superbruiloft DJ

Kies voor het supercomplete aanbod van de Superbruiloft DJ show! Zij combineren DJ met partyfotograaf om een geweldige avond én warme herinneringen te garanderen. De fotograaf maakt gebruikt van leuke ‘props’ voor fantastische foto’s. Tevens wordt er een film gemaakt van je huwelijksfeest.

Het is mogelijk voorafgaand aan het feest een kinderdisco te organiseren, waarbij de kids ook even de DJ mogen uithangen, hoe cool is dat? Met ruim 20 jaar ervaring ben je bij ‘Superbruiloft’ aan het juiste adres. Zij hebben de kennis, creativiteit, originaliteit, de juiste DJ’s én materialen in huis om ook van jouw speciale gelegenheid een groot succes te maken.

Tarief afhankelijk van dag, tijdsduur en aantal gasten.
Neem contact op met Superbruiloft.nl