Familiedag

Familiedag in Friesland voor jong en oud

Ook voor een sfeervolle familiedag in Friesland bent u hier aan het goede adres. Er is genoeg te doen voor iedereen! Of heeft u een huwelijksjubileum te vieren? Wanneer u 25, 40, 50 of misschien zelfs wel 60 jaar getrouwd bent is dat een bijzonder moment om met familie en vrienden bij stil te staan. De Pollepleats is van alle markten thuis om uw familiedag of familiefeest tot een onvergetelijk moment te maken.

Een unieke familiedag aan het water

De Pollepleats ligt in het weidse Friese meren gebied. Met zijn ideale ligging aan het water is het de perfecte plek om op en rond het water te vertoeven. Bijzonder aan deze unieke locatie is dat het volledig besloten ligt. Zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. Bovendien is de Pollepleats smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort. Uw familie zal maximaal genieten!

Veel faciliteiten voor een geslaagd familiefeest

De boerderij beschikt over alle faciliteiten om uw familiefeest compleet te maken; een ruime serre met terras, een professionele keuken, een gezellige bar en zithoek en een ruime slechtweer voorziening voor spellen (de golle).

Op ons grote touchscreen kunt u (oude) foto’s of films uit uw privécollectie tonen, erg leuk om iedereen weer eens te laten zien! Voor de kinderen zijn er binnen genoeg leuke dingen te doen zoals tafelvoetballen, tafeltennissen, darten en op krijtborden tekenen voor de kleintjes.

Op verzoek kunnen wij oud-Hollandse spelletjes voor u opstellen in de Golle, waar u alle ruimte hebt om te dollen. De spellen kunnen in groepjes worden uitgevoerd, waarbij de score bijgehouden wordt op een formulier. Leuk voor jong én oud! Ideaal tijdens familiefeesten in de wintertijd. En de huurprijs die u voor de spellen betaalt gaat naar een goed doel.

Buiten is het ook goed toeven tijdens een potje boerengolf, badminton, voetballen, slootje springen, op de skelters scheuren of….? Het erf is groot genoeg! Wie niet meedoet, luiert lekker op het terras of op de steiger met een verrekijker binnen handbereik.

Er echt even tussenuit kan ook: met onze elektrische sloepen vaart u zo weg! Bijvoorbeeld voor een rondje over de Reidmar of een kijkje bij Doris Mooltsje (molentje). Houdt u liever vaste grond onder de voeten? Een mooie wandeling behoort zeker tot de mogelijkheden. Klik hier voor een route vanaf de Pollepleats.

Op het ruime erf rondom de boerderij heeft u alle ruimte voor het maken van groepsfoto’s. Wij regelen met alle plezier een fotograaf voor een paar uurtjes.

Zelf uw familiedag organiseren?

Dat kan! U heeft alle vrijheid om uw familiedag of familiefeest zo in te richten als u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Catering mag u zelf meebrengen, maar dit kunt u ook via de Pollepleats organiseren. U hoeft in ieder geval geen dure drankjes per stuk af te rekenen of aan een verplichte cateraar vast te zitten.

Uiteraard denkt de Pollepleats graag met u mee voor de organisatie van een gezellige familiedag in Friesland. Misschien is de Sport en Spel familiedag iets voor u? Met dit arrangement bent u verzekerd van een geslaagde dag voor de hele familie! Wilt u weten welke andere activiteiten wij nog voor u kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

De Pollepleats kan familiefeesten van 20 tot 200 gasten herbergen.