Corona maatregelen

Gastvrij op 1,5 meter

Hoe werkt de Pollepleats in Coronatijd?

Vanaf 1 juni jl. is het weer mogelijk naar de Pollepleats te komen voor een kleine meeting of intieme bruiloft tot 60 personen.

Tot 1 september is de vrijstaande suite te huur voor een rustig nachtje weg en fluisterbootjes worden verhuurd voor een dagje op de Friese meren.  

Vergaderen of feesten op 1,5 meter

Pollepleats heeft zich zo goed mogelijk aangepast aan de RIVM richtlijnen.

Gasten worden bij aankomst gevraagd naar hun gezondheid en worden verzocht de handen te ontsmetten.

In de serre en boardroom staat het meubilair 1,5 meter uit elkaar. Het is mogelijk een doorzichtig scherm voor de bar te plaatsen, zodat je veilig een drankje kunt bestellen. Er is signing aangebracht op de vloeren en op bordjes. 

Bij goed weer, vragen we gasten zoveel mogelijk buiten te verblijven: er is heel veel ruimte rondom de boerderij op de verschillende terrassen.

Ons team reinigt de toiletten, handcontactpunten en meubilair regelmatig. Er wordt goed gelucht. Op alle gastenkamers is eigen sanitair aanwezig.

Reserveringsmedewerkers van de Pollepleats zijn goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden en denken graag met je mee over de invulling van je feest of vergadering.  

Zomervakantie voor gezinnen

Groepjes van 10 tot 30 personen zijn deze zomer welkom voor een heerlijk privé verblijf aan het water. Gezinnen zijn welkom! 

Pollepleats biedt je de komende maanden de mogelijkheid om een luxe villaboerderij op een privéplek aan de Friese meren te huren voor een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Lees hier meer… 

Weekendje weg met z'n tweeën

De vrijstaande suite van de Pollepleats is een speciale plek voor een nachtje of weekendje weg met je (aanstaande) man of vrouw.

Reserveer de luxe Pollepleats suite voor twee personen, compleet met enorm ligbad voor het raam, groot balkon, dubbele regendouche en romantische bedstee…      

Tarief per nacht t/m augustus € 150,00, excl. € 1,25 p.p.p.n. toeristenbelasting. Bel of mail ons om te vragen naar beschikbaarheid. 

Fluisterbootje huren

Een veilige manier om een frisse neus te halen, is een sloepje huren om de Friese meren op gaan.    

Vanaf 1 april mag je weer varen over de meertjes rondom de Pollepleats; dit vogelrustgebied is vanaf nu weer toegankelijk voor langzaam varende bootjes. 

Er zijn verschillende mooie vaarroutes rondom de Pollepleats: de Reidmarroute naar Westhem of de Poelenroute naar Heeg. Met de sloepen van de Pollepleats kun je onder bijna alle bruggen en duikers door. 

Lees hier meer…