Corona maatregelen

Veilig en gastvrij op 1,5 meter

Maak je geen zorgen, wij doen er de Pollepleats alles aan om op een veilige manier – volgens de richtlijnen van het RIVM – gasten te kunnen ontvangen. 

Het is mogelijk naar de Pollepleats te komen voor een meeting, intieme bruiloft of een andere bijeenkomst.

Vergaderen op 1,5 meter

Pollepleats heeft zich aangepast aan de RIVM richtlijnen: gasten worden bij aankomst gevraagd naar hun gezondheid en worden verzocht de handen te ontsmetten.

De hoofdboeker geeft de contactgegevens van alle individuele gasten door, zodat wij snel contact met iedereen kunnen opnemen in geval van een besmetting. 

In de serre en boardroom staat het meubilair 1,5 meter uit elkaar. We kunnen binnen vergaderopstellingen maken tot ongeveer 30 personen. Er is signing aangebracht op de vloeren. 

Bij goed weer kun je zelfs buiten vergaderen: aan het water of onder de terrasoverkapping.

Ons team reinigt de toiletten, handcontactpunten en meubilair regelmatig. Er wordt goed gelucht. Op alle gastenkamers is eigen sanitair aanwezig.

Reserveringsmedewerkers van de Pollepleats zijn goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden en denken graag met je mee over de invulling van je meeting.  

Feesten op 1,5 meter

Zelfs bruiloften en andere speciale dagen vieren is mogelijk bij de Pollepleats in Coronatijd. Wij hebben ons aangepast aan de RIVM richtlijnen.

Gasten worden bij aankomst gevraagd naar hun gezondheid en worden verzocht de handen te ontsmetten.

De hoofdboeker geeft de contactgegevens van alle individuele gasten door, zodat wij snel contact met iedereen kunnen opnemen in geval van een besmetting. Tevens vragen we de hoofdboeker tevoren een tafelindeling te maken. 

In de serre en in de living staat het meubilair 1,5 meter uit elkaar. Gezinsleden kunnen bij elkaar aan tafel zitten. Tussen verschillende gezinnen zit 1,5 meter ruimte. Hierdoor hebben we een beperkte capaciteit.

Er is signing aangebracht op de vloeren. Het is mogelijk een doorzichtig scherm voor de bar te plaatsen, zodat je veilig een drankje kunt bestellen.

Bij goed weer kun je hier heel goed buiten zijn: er zijn mooie terrassen aan het water en ’s avonds is het gezellig onder de terrasoverkapping. Dansen kan buiten op 1,5 meter. Houd er rekening mee dat een feest binnen in lounge-sfeer zal verlopen.

Ons team reinigt de toiletten, handcontactpunten en meubilair regelmatig. Er wordt goed gelucht. Op alle gastenkamers is eigen sanitair aanwezig.

Reserveringsmedewerkers van de Pollepleats zijn goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden en denken graag met je mee over de invulling van je feest.

Weekendje weg met z'n tweeën

De vrijstaande suite van de Pollepleats is een speciale plek voor een nachtje of weekendje weg met je (aanstaande) man of vrouw.

Reserveer de luxe Pollepleats suite voor twee personen, compleet met enorm ligbad voor het raam, groot balkon, dubbele regendouche en romantische bedstee…      

Er is een compleet ingerichte keuken aanwezig om je eigen maaltijden te bereiden. 

Lees hier meer…

Alternatief voor wintersport

Voor alle gezinnen en groepjes die normaal op wintersport gaan, hebben we nu de mogelijkheid de Pollepleats af te huren voor een winters weekend.

Van oktober tot en met maart kunnen kleine gezelschappen in Friesland genieten van kampvuur, sterren kijken, panoramasauna, samen koken, sjoelen en spijkers-laan. En dat alles in een afgelegen winters landschap. 

En als het gaat vriezen, laten wij snel onze ijsbaan onder water lopen! Krijg jij al het Scandinavië gevoel van binnen…?  

Lees hier meer…