Verjaardag met gouden rand

Vier die speciale verjaardag!

De tiid hald gjin skoft… (de tijd houdt geen pauze). Heb je een speciale verjaardag te vieren? Organiseer een feest met een gouden randje op de Pollepleats!

Bij aankomst worden uw gasten verrast met koffie of thee en een feestelijk stuk Oranjekoek van bakkerij Popma uit Blauwhuis. Nadat de koffie genuttigd is, zijn er onbeperkt drankjes verkrijgbaar aan de bar. In de gezellige zithoek en aan de bar is het lekker bijpraten met familie en vrienden. Op de verschillende (sta)tafels plaatsen we een assortiment borrelgarnituur. Onze bediening komt later op de avond langs met warme hapjes.


 

Tijdens het feest kun je bijvoorbeeld (oude) foto’s of films uit je privé collectie tonen op het grote LCD screen.

Voor muzikale ondersteuning beschikt de Pollepleats over een professioneel geluidssysteem, waarmee je zelf de muziek en het volume kunt bepalen. Misschien draai je het liefst muziek uit je jeugd? Met dit systeem kun je ook een speech door de microfoon houden. Of huur een troubadour, DJ of dweilorkest in voor gegarandeerde voetjes van de vloer. De dansvloer leent zich uitermate goed voor iedereen die eens lekker los wil gaan!

Na een paar uurtjes gezellig borrelen, bijpraten en dansen, sluiten we de avond af met een broodje hot-dog en gaan alle genodigden weer met een voldaan gevoel huiswaarts…

Klik hier en neem een tour!