Afscheid nemen

Mooie tijden herinneren...

Een mooi leven verdient een waardig afscheid. Ieder mens neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem of haar past.

Op de Pollepleats zijn er diverse mogelijkheden om na een begrafenis of crematie van een dierbare nog even bij elkaar te komen met familie en vrienden. 

Persoonlijke aandacht

Bij een afscheidsceremonie, uitvaart of herdenking is het prettig als je gasten op een professionele manier worden verzorgd. De medewerkers van de Pollepleats staan graag voor jullie klaar. De Pollepleats helpt mee, en bespreekt samen met jullie hoe je aan dit afscheid een goede invulling kunt geven. 

 

Lunchen aan lange tafels

Naast een ontvangst met een warme kop koffie of thee, is het mogelijk om bijvoorbeeld samen te lunchen aan lange tafels in de lichte serre of zelfs buiten in het gras. Ook is er de mogelijkheid met elkaar na te praten bij de sfeervolle haard.

Voor het toespreken van een groot gezelschap is er een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig. Ook kun je gebruik maken van ons grote LCD scherm om mooie foto’s te tonen.  

Voorstel op maat

Bijna alles is mogelijk op de Pollepleats. Specifieke bloemen, speciale muziek, hapjes uit een buitenlandse keuken, wijn met een bijzondere herinnering schenken? Wij hebben veel contacten met leveranciers, maar ook jullie eigen invulling is welkom.

Bel of mail ons gerust om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden voor een waardig afscheid op de datum die jullie in gedachten hebben. Of vraag de uitvaartverzorger contact met ons op te nemen. We denken graag mee!