Italiaanse sloep huren

Kies voor een chique rondvaart!

Een bijzondere gelegenheid? De Pollepleats verhuurt een prachtige houten sloep uit Genua! De boot was van origine een zeilsloep, maar is nu voorzien van een elektromotor.

De sloep is helemaal opgeknapt en voorzien van een stille elektrische motor waardoor ‘ie weer prima dienst kan doen als bijvoorbeeld trouwvervoer.

Deze bijzondere sloep wordt alleen verhuurd met schipper. De schipper zal je op afgesproken plaats en tijdstip halen en na ongeveer 2 uren varen weer afzetten op de gewenste plek. Met deze sloep kan je bijvoorbeeld perfect naar de kerk in Sandfirden varen. 

In de sloep kunnen maximaal 12 personen plaatsnemen. Dus bruidspaar; neem gerust je belangrijkste gasten mee in deze prachtige houten sloep!

Maar je hoeft natuurlijk niet persé te trouwen om deze sloep te huren. Rondom de Pollepleats zijn vele prachtige vaarroutes te vinden, sommigen zelfs ‘electric-only’ zoals de nieuwe Reidmarroute die bij de Pollepleats voor de deur begint!

Wil je zelf een dagje varen met een fluistersloep? Klik dan hier.    

De Italiaanse sloep is te huur tussen april en oktober. In de wintermaanden zijn de wateren rondom de Pollepleats rustgebied voor ganzen en andere vogels die hier foerageren. 

Tarieven

De huur bedraagt € 125,- voor ongeveer 2 uren varen (inclusief schipper)