Italiaanse sloep huren

Kies voor een chique rondvaart!

Een bijzondere gelegenheid? De Pollepleats verhuurt een prachtige houten sloep uit Genua! De boot was van origine een zeilsloep, maar is nu voorzien van een elektromotor.

De sloep is dit jaar helemaal opgeknapt en voorzien van een stille elektrische motor waardoor ‘ie weer prima dienst kan doen als bijvoorbeeld trouwvervoer.

Deze bijzondere sloep wordt alleen verhuurd met schipper. De schipper zal je op afgesproken plaats en tijdstip halen en na ongeveer 2 uren varen weer afzetten op de gewenste plek. Met deze sloep kan je bijvoorbeeld perfect naar de kerk in Sandfirden varen. 

In de sloep kunnen ongeveer 12 mensen plaatsnemen. Dus bruidspaar; neem gerust je belangrijkste gasten mee in deze prachtige houten sloep.

Maar je hoeft natuurlijk niet persé te trouwen om deze sloep te huren. Rondom de Pollepleats zijn vele prachtige vaarroutes te vinden, sommigen zelfs ‘electric-only’! Als je voorbij tuft blijven vogels op hun nest gewoon zitten, koeien grazen onverstoorbaar door langs de waterkant en de mensen op de terrasjes zullen je alleen voorbij ZIEN komen.  

De Italiaanse sloep is te huur tussen april en oktober.

Tarieven

De huur bedraagt € 125,- voor ongeveer 2 uren varen (inclusief schipper)