Pollepleats Fotowedstrijd

De Pollepleats is een locatie in Friesland waar iedere week wel trouwfoto’s worden gemaakt. Een inkijkje in hoe jullie ‘de grote dag’ hebben ervaren kan heel waardevol zijn voor toekomstige bruidsparen. Daarom organiseert de Pollepleats een fotowedstrijd. De drie beste foto’s winnen een leuk cadeau.  

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt tot 31 december 2019 meedoen met de fotowedstrijd van 2019. Mail je foto naar info@pollepleats.nl

Volgers van de Pollepleats Facebookpagina (dus ook jij en je vrienden!) kunnen vanaf oktober de ingezonden trouwfoto’s beoordelen in een poll, dit is de eerste ronde. De winnende foto’s die hier uit komen, gaan door naar de tweede ronde die in januari wordt gehouden. 

Wat kun je win­nen?

De winnende foto krijgt een plaats in de (nog nieuw te maken) trouw-brochure.

Daarnaast ontvangen de inzenders van de beste foto een overnachting in de suite cadeau*, inclusief gebruik van een fluisterbootje of gebruik van de wellness. Het bruidspaar van de tweede foto krijgt een smulpakket vol lekkere Friese streekproducten toegezonden, de derde beste foto ontvangt een Rituals verwenpakket. 

In mei maken wij de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

* De prijs dient binnen 1 jaar worden verzilverd op een datum dat de Pollepleats beschikbaar is (datum in overleg met de Pollepleats).

Wat zijn de spel­re­gels?

  1. Alleen bruidsparen die op de Pollepleats zijn getrouwd (of hier hun huwelijksfeest hebben gegeven) mogen meedoen aan de wedstrijd.
  2. De foto is gemaakt in de Pollepleats of op het terrein van de Pollepleats.
  3. De eventuele andere duidelijk herkenbare gasten op de foto moeten goedkeuring hebben gegeven voor publicatie.
  4. Je mag maximaal twee foto’s opsturen.
  5. Je levert de foto’s digitaal aan in JPEG/JPG-formaat en met een resolutie van minimaal 2 MB en zonder logo/naamsvermelding.
  6. Je levert een rechtenvrije foto aan, vergeet dus niet om toestemming te vragen van de fotograaf! 

Algemeen

Door deel te nemen aan deze actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze actievoorwaarden. Deelnemers verklaren door middel van deelname aan deze fotowedstrijd uitdrukkelijk dat zij alle auteurs- en intellectuele eigendomsrechten van de ingezonden foto’s bezitten en vrijwaren de Pollepleats van iedere aanspraak door derden. Deelnemers dragen alle eigendomsrechten over aan de Pollepleats. Stockfoto’s mogen derhalve niet worden ingezonden.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer de Pollepleats het onbeperkte recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding (aan de deelnemer), zonder mededelingen vooraf en vrij van (re)productierechten op haar website of social media te publiceren of op enigerlei andere wijze te vermenigvuldigen en commercieel te exploiteren. Foto’s waarop mogelijk portretrecht rust van derden (bekende Nederlanders, fotomodellen, etc), maar ook beledigende, discriminerende of seksueel getinte foto’s zijn uitgesloten van deelname.

Winnende foto’s 

 

Er volgt nog een ronde voor het selecteren van de derde foto.