Luxe groepsaccommodatie aan het water

Groepen

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie in Zuidwest Friesland, dé plek bij uitstek voor een bijzonder familieweekend of onvergetelijk uitje met alle vrienden en kinderen.

Aan alles is gedacht in dit riante en luxueus ingerichte huis. Deze groepsaccommodatie is geschikt is voor ongeveer 30 tot 60 personen. De boerderij beschikt over maar liefst 17 gastenkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. 

Reserveer een ‘nachtje weg’ of een 'weekendje weg' bij de Pollepleats voor totale ontspanning. Je hebt alle vrijheid het weekend naar eigen zeggen in te vullen. Het vakantiehuis heeft geweldige faciliteiten en is op een privéplek gelegen in een adembenemende, waterrijke omgeving.

 

Activiteiten in en rond de Pollepleats

Stel, je boekt de Pollepleats met vrienden of familie. Wat ga je daar dan doen? Bij de Pollepleats zijn heel veel activiteiten mogelijk. Denk aan bootje varen, fierljeppen, skelters rijden, tafeltennissen of een mooie wandeling naar het kerkje van Westhem maken.

Ook zijn er een heel aantal begeleide activiteiten die speciaal voor jouw groep georganiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een leuke activiteit op het water als aquabubble, suppen, e-foilen of vlotten bouwen. Informeer bij de Pollepleats naar mogelijkheden en kosten.   

Maar ook aan wal is er van alles te verzinnen. Denk aan laser-kleiduifschieten, een workshop Haka, een pubquiz, een clinic kaatsen, een gezellige avond met de biertroubadour of een rustgevende yoga sessie.    

Catering

Medewerkers van de Pollepleats kunnen een ontbijt, brunch of lunch voor jullie bereiden zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Borrelhappen en smakelijk gebak kun je ook bij ons bestellen.

Lijkt het je leuk zelf te koken? Dat kan in onze professionele keuken waarvan je gebruik mag maken. Of ga aan de slag tijdens een kookworkshop! Er is ook een leuk arrangement te boeken waarbij je een foodtour langs Friese boeren maakt, waarna je met de streekproducten buiten bij het vuur gaat koken. 

Wil je het diner helemaal laten verzorgen? Vraag dan een vaste cateraar van de Pollepleats om jullie BBQ, pizza-maaltijd, buffet of juist een luxe meergangen diner te verzorgen.

Indeling van de boerderij

Als je de Pollepleats met je familie of vrienden boekt, heb je de beschikking over heel veel ruimte!

Zo kun je gezellig borrelen bij de haard in de living, sfeervol dineren in de ruime serre en gezellig kokkerellen in de professionele keuken. 

De kinderen hebben buiten alle ruimte, maar kunnen bij slecht weer kunnen ze ook binnen in de golle ravotten.

Na een dag in de frisse Friese buitenlucht, is het heerlijk wegdromen in een comfortabele gastenkamer of in de luxe suite. En gebruik van de wellness aan het meer is in de wintermaanden tevens inbegrepen. 

Lees hier meer over de indeling van de boerderij.

Uitgelicht

Familieweekend

Er een volledig weekend lekker tussenuit met de hele familie? Zoek niet verder! De Pollepleats is hét ideale huis aan het water voor grote families.

Boek de Pollepleats voor jullie familiew...

Lees meer
Vriendenuitje

De Pollepleats is de perfecte locatie voor een uitje met je vrienden.

Kies een mooie dag of zelfs een heel weekend en kom met al je vrienden naar Westhem. Ook de kinderen kunnen allemaal me...

Lees meer
Groepsaccommodatie

Zin in quality time met familie of vrienden? Boek de Pollepleats voor een paar dagen totale ontspanning. In deze groepsaccommodatie heb je alle vrijheid je weekend naar eigen zeggen in te vullen. Lees meer

Afscheid nemen

Een mooi leven verdient een waardig afscheid.

Op de Pollepleats zijn er diverse mogelijkheden om voorafgaand aan of juist na afloop van een begrafenis of crematie van een dierbare bij elkaa...

Lees meer