Leveranciers

Wat is er zo bijzonder aan de Pollepleats? Je mag hier alles zelf regelen: van catering tot styling en van huwelijksceremonie tot partyband. 

Heb je hierbij hulp nodig? De Pollepleats werkt samen met een aantal betrouwbare leveranciers die je kunt inzetten om ook van jouw bruiloft een onbezorgd topfeest te maken!

Trouwen zonder stress

Een bruiloft zonder stress? Huur een betrouwbare weddingplanner of professioneel ceremoniemeester in.

Ook een heel geschikte freelance trouwambtenaar kun je via de Pollepleats invliegen. 

De perfecte styling

Laat je ceremonie, dinertafel en feestzaal perfect stylen door onze vaste styliste

Ga je zelf aan de slag met stylen? Bij onze bloemist kun je compleet pakket aan veldbloemen bestellen. En vergeet niet witte wedding chairs te huren voor je ceremonie.

Je bruidsmake-up en bruidskapsel regel je ook gemakkelijk in de buurt van de Pollepleats.

De inwendige mens

Ook aan de inwendige mens moet gedacht worden op de grote dag: een prachtige bruidstaart of sweet table is snel geregeld bij de Pollepleats.

Voor de catering van het bruiloftsdiner kun je denken aan een BBQ smoker of pizza foodtruck, een informeel buffet of juist een seated dinner. We werken samen met verschillende cateraars uit de buurt, die ook je borrelhapjes of midnight snack kunnen verzorgen.

En indien gewenst, zet de Pollepleats ’s ochtends een goed verzorgd ontbijt voor jullie klaar. 

Muziek en vervoer

Zoeken jullie een DJ of band die voor perfecte achtergrondmuziek of een bruisend dansfeest kan zorgen? Wij hebben zo onze contacten! 

En regel tenslotte ook speciaal vervoer voor de huwelijksgasten.