Nieuws

Open Top Trouwlocatie

Op zondag 10 april 2022 organiseren wij een open dag op de Pollepleats! Deze dag is speciaal georganiseerd voor koppels die in het huwelijksbootje stappen.

Trouw je al op de Pollepleats, of zijn jullie je nog aan het oriënteren op een mogelijke trouwlocatie? Je bent van harte welkom! En neem gerust je ceremoniemeesters of familie mee.

We hebben onze leveranciers uitgenodigd op het gebied van catering, styling, taart, verhuur en meer. Ze staan je graag te woord! Om 14.30 start de modeshow van Bruidsatelier Jadau.

We doen deze dag mee aan de Open Top Trouwlocatie route. Er zijn deze dag meerdere trouwlocaties in heel Nederland geopend voor geïnteresseerden. Ook de kerkjes in Westhem & Sandfirden zijn deze dag geopend voor publiek.

Jullie zijn van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Kom je voor het eerst bij de Pollepleats en wil je een rondleiding? Meld je dan aan via www.TopTrouwLocatieRoute.nl.

Zonnedak auto’s komen naar Friesland

Op donderdag 23 juli worden prototypes zonnedak auto’s van het high-tech bedrijf Lightyear getoond bij één van de duurzaamste meetinglocaties van Friesland: de Pollepleats in Westhem.

De Lightyear One is een elektrische auto met geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Het is één van de beste uitvindingen van 2019, aldus het toonaangevende tijdschrift TIME. Het eerste model wordt naar verwachting in 2021 geleverd in een exclusieve oplage van minder dan 1000 stuks.

Lightyear heeft haar solar technologie toegepast op een Volkswagen Crafter LCV. Deze auto én een omgebouwde Tesla Model 3 zijn op 23 juli te zien bij de Pollepleats voor genodigden en pers. Deze twee research voertuigen, genummerd 005 en 006, zijn de nieuwste ontwikkelingen in een reeks van test auto’s.

Over Lightyear
De missie van Lightyear is om schone mobiliteit voor iedereen ter wereld beschikbaar te maken. Zo kunnen automobilisten straks jaarlijks tot twintigduizend kilometer op zonlicht rijden. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft zowel jong talent als mensen met ervaring in de automobielindustrie in dienst, waaronder voormalige werknemers van Tesla en Ferrari.

Over de Pollepleats
Meeting- en partylocatie de Pollepleats is gelegen op een schitterende plek tussen de Friese meren en weilanden. Alles op gebied van duurzame energie wordt hier in praktijk gebracht. Zonnepanelen wekken energie op, waarop de installaties in de luxe verbouwde boerderij draaien. Ook de elektrische boten worden opgeladen met eigen zonnestroom. Overtollige stroom wordt opgeslagen in de aanwezige accu’s. Toiletten worden gespoeld met regenwater en het pand wordt CO2 neutraal verwarmd met hulp van een palletkachel.

Pers en genodigden 
Dit event vindt plaats op donderdag 23 juli van 12.00-14.00 uur. Journalisten en andere geïnteresseerden zijn welkom.
Geef je tijdig op door een email te sturen naar info@pollepleats.nl.
Vanwege de 1,5 m. maatregelen kunnen er maar een beperkt aantal gasten komen.     

Open dag zondagmiddag 19 april Online Editie!

Fysiek moet iedereen afstand houden in deze ongekende tijden, daarom doen wij mee met de online Open Toptrouwlocatie Route op zondag 19 april!

We geven vier keer een live rondleiding om 11:00, 12:00, 14:00 en 15:00. Aansluitend is er een live Q&A waar we vragen beantwoorden.

Op deze manier hopen we iedereen toch een warm beeld van de Pollepleats te geven.

Wil je meedoen? Geef je dan snel op via de website van Toptrouwlocaties en wie weet tot zondag 19 april!

 

Après-ski trouwfeest van Barbara & Ivo

Een en al geweldig! De locatie is super. Alles wat je wilt op 1 plek. De mensen maken de locatie. Gedurende hele traject van begin tot einde dacht de Pollepleats mee, waren ze enorm flexibel en namen ze alles stress weg. Echt super!! Zou deze locatie aan iedereen 100% aanbevelen!

Open dag 10 november 2019

Voor iedereen die vrijblijvend wil rondkijken in onze trouw-boerderij, wordt er weer een open dag georganiseerd!

Ook bruidsparen die de Pollepleats al hebben geboekt, kunnen dan met hun familie en vrienden uitgebreid de Pollepleats bekijken en plannen maken voor de grote dag!

Wij zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven. Graag laten we jullie zien hoe mooi de Pollepleats is in wintersfeer! Ook de wellness is deze dag ook geopend. 

Ook zijn er verschillende leveranciers met hun producten en diensten aanwezig. Zij kunnen jullie informeren over wat zij kunnen betekenen op jullie bruiloft.

Op zondag 10 november zijn jullie van harte welkom van 13:30 tot 16:30. 

Wij zorgen voor koffie en thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen. De entree is gratis.

LET OP: Helaas kunnen wij niet mee doen aan de open dagen van de Toptrouwlocaties Route! 

Open dag 2019

Voor iedereen die vrijblijvend wil rondkijken in onze verbouwde boerderij, is er weer een open dag georganiseerd.

Bruidsparen die de Pollepleats hebben geboekt, kunnen dan met hun familie en vrienden uitgebreid de Pollepleats bekijken en plannen maken voor de grote dag!

Wij zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven. In november en december laten we jullie zien hoe mooi de Pollepleats is in wintersfeer! Ook de wellness is deze dag ook geopend. 

Er zullen ook verschillende leveranciers aanwezig zijn met hun producten. Zij kunnen jullie meer informatie geven over wat zij kunnen betekenen op jullie grote dag!

Op zondag 10 november zijn jullie van harte welkom van 13:30 tot 16:30.

Wij zorgen voor koffie en thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen. De entree is gratis.

LET OP: Helaas kunnen wij niet mee doen aan de open dagen van de Toptrouwlocaties Route! 

Google reviews

Geweldige bruiloft gevierd van mijn zus met haar man. Prachtige, flexibele, ruime en sfeervolle locatie biedt ruimte voor een persoonlijk aangeklede bruiloft. Prima slaapgelegenheid, voldoende audiovisuele mogelijkheden en een flexibele indeling mogelijk. 

Extra complimenten naar het personeel. Positieve instelling, service met een glimlach, flexibel, warm en hartelijk, echte meedenkers en -doeners.

Friesland Waterland Locatietour

Op dinsdagochtend 1 oktober organiseert de Pollepleats samen met Attema Sate in Gaastmeer en Stichting Sânfurd een locatietour voor directiesecretaressen, office managers en meeting planners uit Noord Nederland. 

Toplocaties aan het water

Deze drie toplocaties aan het water in Zuidwest Friesland – allemaal gehuisvest in historische Friese gebouwen die je gezien móet hebben – willen deze ochtend de genodigden graag inspireren.

Workshop vitaliteit

Naast het bezichtigen van diverse vergaderlocaties, is er een workshop Vitaliteit & Leiderschap. Omgaan met onvoorspelbaarheid in werk en omgeving is dé uitdaging van deze tijd. Hoe ga jij om met veranderingen, emoties en stress in je werk? Coach Maaike Dijkstra leidt deze ervaringsgerichte workshop.

Verder is er deze ochtend de mogelijkheid te netwerken met collega’s van andere organisaties uit de regio.

Uniek vervoer en dito catering

Origineel vervoer wordt verzorgd door Daftocht.nl en de Klassieke Rederij.

De meest bekende Friese chefkok Reitse Spanninga zal de inwendige mens goed verzorgen! 

Uitnodiging gemist?

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen, maar denk je dat dit programma wel interessant voor jou kan zijn? Stuur dan een email naar info@pollepleats.nl met je naam, je functie en de naam van je organisatie. 

Lûd & Lânskip 2019

Voor de derde keer organiseert de Pollepleats in Westhem het kleinschalige evenement ‘Lûd & Lânskip’ op Hemelvaartsdag.

Deze keer kun je natuur- en cultuur snuiven op donderdagmiddag 30 mei 2019.

Je kunt genieten van het Friese landschap tijdens een vaartochtje in een elektrische fluistersloep.

Natuurgidsen vertellen over de wilde bloemen en bijen. We wandelen een mooie route langs weilanden, grote stelpboerderijen en kleine dorpjes.

Er is een tussenstop in het oude dorpscafé van Blauwhuis waar je een drankje naar keuze kunt bestellen. 

In de kleine klokketoren van Greonterp krijg je het verhaal over de klokkenluiders en De Grote Schrijver te horen. 

Ook zul je worden verrast met mooie muziek. Zo zullen Grytz & Grize samen met een cellist en violist luisterliedjes in het Frysk en Engels ten gehore brengen.

We starten op de volgende tijdstippen: 
14.00 uur 
15.00 uur

Per groep zijn er maximaal 30 entreetickets te koop bij de Pollepleats. 

Deelname is geschikt voor volwassenen die goed ter been zijn. Trek wandelschoenen en laagjes warme kleding aan. 

De gehele tour duurt ongeveer 2 uren, daarna kun je op het terras van de Pollepleats terecht. 

Deze gehele middag is het terras van de Pollepleats geopend voor een gezellig drankje en hapje. Ook mensen die niet deelnemen aan het evenement kunnen terecht op het terras aan het water. 

 

Concert popkoor Hege Hakken & Saxemm

Popkoor Hege Hakken geeft op zondagmiddag 14 april om 16.00 uur een concert op de Pollepleats.

Dit popkoor, bestaande uit 28 vrouwen uit Heeg en omstreken, zingt leuke popnummers van onder andere Coldplay, Blöf, Queen en Adéle. De dames zingen onder leiding van dirigente Akke Bosma uit Sneek.

Daarnaast zal saxofoonkwartet Saxemm deze middag een verscheidenheid aan muziek ten gehore brengen. Zowel klassieke nummers als wereldmuziek van bijvoorbeeld The Beatles.

Saxemm is een saxofoonkwartet wat gevormd wordt door 4 enthousiaste saxofonisten van het fanfare orkest EMM uit Oudega SWF. In de klassieke opstelling wordt gebruik gemaakt van sopraan, alt, tenor en baritonsaxofoon. Op deze wijze komt het rijke kleurenpalet van alle 4 saxofoons prachtig bijeen!

We maken er een gezellige en swingende zondagmiddag van. Borrel met hapjes zijn op de Pollepleats verkrijgbaar. Gezellig borrelen bij de haard. 

Entree is gratis, na afloop gaan we ‘met de pet rond’.

Graag tot ziens op 14 april!

Verjaardagsfeest

Open dagen 2018-2019

Voor iedereen die vrijblijvend wil rondkijken in onze verbouwde boerderij, zijn er weer een aantal open dagen georganiseerd.

Bruidsparen die de Pollepleats hebben geboekt, kunnen dan met hun familie en vrienden uitgebreid de Pollepleats bekijken en plannen maken voor de grote dag!

Wij zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven. In november en december laten we jullie zien hoe mooi de Pollepleats is in wintersfeer! Ook de wellness is deze dag ook geopend. 

De open dag in april komt in het teken van het voorjaar te staan. Je kunt over ons buitenterrein struinen en een stukje met de bootjes varen! 

Op de volgende data ben je van harte welkom:

  1. Op zondagmiddag 11 november – van 14.00-17.00 uur in wintersfeer! 
  2. Op zondagmiddag 23 december – van 14.00-17.00 uur in de kerstvakantie!
  3. Op zondagmiddag 28 april 2019 – van 14.00-17.00 uur in voorjaarssfeer! 

Wij zorgen voor koffie en thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen. De entree is gratis.

Ga deze dag ook kijken bij het kerkje van Westhem of Sandfirden!

LET OP: Helaas kunnen wij niet mee doen aan de open dagen van de Toptrouwlocaties Route! Die vinden plaats op 23 september, 25 november en 26 januari….

 

Lûd & Lânskip – At the Watergate

In 2017 zijn we begonnen met het evenement ‘Lûd & Lânskip’ op Hemelvaartsdag.  Dit jaar is er weer volop activiteit op de Pollepleats op donderdag 10 mei 2018!

Iedereen mag gratis komen kijken. Muzikanten uit heel Europa én lokaal talent zal deze middag van 13.00-18.00 uur optreden. Bovendien is er in het land rondom de pleats een demonstratie van kaatsclubs.

Dit jaar sluiten wij aan bij het Culturele Haadstêd programma ‘At the Watergate‘: het European Youth Music Festival. De Pollepleats is samen met het kerkje van Sânfurd, één van de met 49 binnen- en buitenpodia in Sneek en omgeving. 

Het programma op de Pollepleats:

13.00 uur iedereen welkom op de Pollepleats voor een drankje en hapje (tegen betaling), neem een kijkje bij de kaatsdemonstraties 

14.00 uur optreden jeugdkorpsen Koperkabaal uit Blauwhuis & Notenkrakers uit Oudega (11 muzikanten)

15.00 uur optreden Jove Cor i ensemble Lluro uit Spanje (28 muzikanten)

16.00 uur optreden Ensemble Buditeli Assenovtsi orchestra uit Bulgarije (45 muzikanten)

17.00 uur optreden Cookies Slagwerk-ensemble uit Duitsland (12 muzikanten)

18.00 uur einde programma Pollepleats.

Als het weer meewerkt, zullen de optredens buiten in het landschap plaatsvinden. Bij slecht weer hebben we natuurlijk een mooie binnenlocatie tot onze beschikking. 

Daarnaast zijn er deze middag demonstraties van de kaatsverenigingen Yn’t Napke – Oudega SWF en De Seare Hân (Wolsum). Iedereen die het leuk vindt, kan even meedoen. Op deze manier kan ook de jeugd uit heel Europa kennismaken met deze Fryske sport.
 

Wanneer: donderdag 10 mei 2018
Hoe laat: 13.00-18.00 uur
Locatie: Pollepleats 
Entree: gratis  

In de ochtend is er een programma met muziek en Frysk damjen in en rondom het kerkje van Sânfurd, zie www.sanfurd.nl  

Persconferentie Palleteerfabriek Fryslân

Westhem – 6 december 2017

Op woensdagochtend 6 december vond op de Pollepleats de persconferentie plaats over een nieuw te realiseren palleteerfabriek in Friesland.

Haalbaarheidsonderzoek
Provinsje Fryslân organiseerde deze bijeenkomst, om de plannen van het bedrijf Biomassa Fryslân te presenteren. Biomassa Fryslân doet samen met de Provinsje een haalbaarheidsonderzoek naar een nieuw te bouwen fabriek in Heerenveen, waar houtafval van Friese bedrijven en gemeenten kan worden verwerkt tot houtpellets van goede kwaliteit.

Pollepleats als voorbeeld 
Omdat de Pollepleats beschikt over een grote houtpalletkachel, waarmee de gehele boerderij wordt verwarmd, was dit dé ideale locatie voor deze bijeenkomst. De pers nam samen met gedeputeerde Michiel Schrier van de Provinsje en Niek Witteveen van Biomassa Fryslân nog een kijkje in de kelder van de Pollepleats, waar de pelletkachel volop in bedrijf was. 

Circulaire economie rond
De Pollepleats zou het geweldig vinden om houtpellets van Friese bodem te kunnen stoken, en is zeker voorstander van dit plan!

Lees ook het bericht op Omrop Fryslân.

Open dag 17 december 2017

Op zondagmiddag 17 december 2017 opent de Pollepleats haar deuren voor toekomstige bruidsparen en hun families en vrienden.

(De open dag van 10 december gaat niet door vanwege code oranje, er is wel iemand van ons aanwezig om gasten op te vangen die toch willen komen)!

Iedereen is welkom om de Pollepleats –  in winterstyle – van binnen te bekijken. Neem een kijkje in de nieuwe wellness, wandel rond over de steigers aan het meer, bewonder de bruidssuite, neem een drankje in de sfeervolle botanische serre en stel je vragen aan de medewerkers van de Pollepleats. 

Een kopje koffie of thee wordt aangeboden door de locatie, voor de kinderen is er limonade. Als je je kinderen meeneemt, kunnen zij zich buiten vermaken op de skelters, met fierljeppen, boerengolf en voetbal.

Aanvang: 14.00 uur
Einde: 17.00 uur
Entree: gratis 

Geen open dag op 24 september!

Beste bruidsparen,

Let op: komende zondag 24 september doet de Pollepleats NIET mee aan de Open Top Trouw Locatie Route….

Wij hebben gasten in huis, dus je kunt helaas niet langskomen.

Op zondagmiddag 10 december houden we een open dag, jullie zijn van harte welkom! Schrijf deze datum vast in je agenda….

En wil je eerder komen kijken? Maak dan een afspraak! Mail info@pollepleats.nl of bel 0515-579342.

Op de toekomst voorbereid met unieke energieopslag

Deze maand is een groots energieopslagsysteem in gebruik genomen bij meeting- en partylocatie Pollepleats in Zuidwest Friesland; een uniek project in de provincie Friesland!

De voormalige boerderij die nu 6 jaar dient als luxe feest- en vergaderlocatie maakte al een aantal jaren gebruik van zonne-energie. De 180 aanwezige zonnepanelen zijn goed voor een vermogen van 34 kWp.

Nu de boerderij onlangs is uitgebreid met een wellness, bleek de huidige net-aansluiting niet voldoende. Traditioneel gezien zou hier dan een verhoging van de net-aansluiting moeten plaatsvinden, maar – gezien de afgelegen locatie van de boerderij – brengt dit een redelijke kostenpost met zich mee.

De eigenaar van de Pollepleats kijkt liever naar de toekomst en vind opslag van de eigen opgewekte zonnestroom de beste oplossing. Op deze manier is de Pollepleats bijna 100% energie neutraal geworden!

Op de Pollepleats wordt ‘s avonds tijdens evenementen de meeste energie verbruikt, dus is het logisch om de zonnestroom van overdag dan aan te wenden. Nu kan de zonne-energie van overdag worden opgeslagen in de maar liefst 80 accu’s, om op een ander moment weer te worden gebruikt!

Op de locatie in Westhem is een opslagsysteem geplaatst met een capaciteit van 0,4 MWh door MG Energy Systems B.V. uit Leeuwarden. In samenwerking met DRS installatie techniek is complete integratie tot stand gekomen. Met deze installatie loopt de Pollepleats vooruit op de nabije toekomst waarbij energieopslag een grote rol gaat spelen in de duurzame energietransitie. Ook wordt er gedacht om nog uit te breiden met laadpalen voor elektrische auto’s.
 
Technische feiten:

Batterij type                                         : Lithium-Ion NMC
Leverancier                                         : MG Energy Systems B.V.
Systeem spanning                               : 48 VDC
Batterij capaciteit                                : 0,4 MWh
Omvormer vermogen                        : 45 kVA
Zonne-energie vermogen                 : 34 kWp
Systeemapplicatie                               : Peak-shaving and self-consumption

Zie ook op de website van MG Energy Systems.

Hemelvaart: Lûd & Lânskip

Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017, is er op de Pollepleats een speciale dag vol cultuur, natuur en muziek.

In samenwerking met de Gerben Rypma Stifting, gidsen van it Fryske Gea en IVN, Jan Reus Art, Hendrik de Boer Music en Anna Hoekstra wordt er gewerkt aan een mooi gevarieerd programma.

Geef je snel op voor deze bijzondere donderdagmiddag!

Open dag 30 april 2017

Wil jij graag eens even ongestoord rondkijken in de Pollepleats boerderij, rondwandelen op het prachtige erf van de Pollepleats, testvaren in de huwelijksbootjes, proeven van hapjes, ruiken aan bloemen, mooie muziek horen, ideeën opdoen en een bruidsmodeshow bekijken…?

Kom dan a.s. zondagmiddag 30 april naar de Pollepleats!

Ook zullen we deze dag onze nieuwe Italiaanse zeilsloep uit Genua presenteren.
Deze is uitgerust met elektromotor en kan gehuurd worden voor speciale gelegenheden.

Geopend van 13.00-17.00
Iedereen is welkom, entree is gratis 
Een kopje koffie, thee of limonade voor alle gasten*

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws of klik hier.

* voor andere dranken en bijvoorbeeld broodjes vragen we een vergoeding

 

Programma:

13.00 uur  bruidsmodeshow
13.15 uur aanvang workshop in de boardroom
13.30 uur vertrek boot naar kerkje Sânfurd
14.00 uur  aanvang bruidsmodeshow
14.15 uur aanvang workshop in de boardroom
14.30 uur vertrek boot naar kerkje Sânfurd
15.00 uur aanvang bruidsmodeshow
15.15 uur aanvang workshop in de boardroom
15.30 uur vertrek boot naar kerkje Sânfurd
16.00 uur aanvang bruidsmodeshow
16.15 uur aanvang workshop in de boardroom
17.00 uur einde van de open dag

 

 

Wintervakantie in het Hoge Noorden

Het gevoel van Scandinavië in Friesland…

De winter is bij uitstek de periode om tijd voor elkaar te maken. Een vijftal Friese groepsaccommodaties speelt hierop in door in de komende wintermaanden extra uit te pakken met een sfeervolle presentatie van hun accommodaties, een warme ontvangst en een winters activiteitenaanbod.

 

Eerder dit jaar was in een column van Aaf Brandt Corstius in de Volkskrant al te lezen dat voor veel vrouwen van rond de 30-40, Zweden het beloofde land is. Nu is het vervelende dat een autorit naar Stockholm al snel 15 uren duurt… Om in de behoefde te voorzien van mensen die steeds meer op zoek zijn naar pure belevenissen op een veilige plek, bedachten de Friese groepsaccommodaties dat het goed zou zijn om Friesland naar voren te schuiven als ultieme destinatie voor een heerlijk winterweekend. ‘Wat ons betreft bouwen wij onze locatie vanaf nu iedere winter om in Scandinavische sferen, gasten hebben dan extra behoefte aan warmte en gezelligheid’ aldus Wiepkje Hoekstra van de populaire trouwlocatie Pollepleats in Westhem.

 

Ondanks de rust en ruimte in Friesland, die echt Scandinavisch aandoet, zal men zich er niet snel vervelen. Denk hierbij aan de buitenlucht inademen in een houtgestookte hottub, ganzen spotten tijdens een poldertocht met gids, sleeën in het glooiende Nationale Landschap Zuidwest Fryslân, samen hout hakken en afsluiten met een berenburg proeverij of sterren kijken tijdens een STAR party onder de duistere Friese hemel? Rondom de Europese Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 worden er – vanwege de beperkte lichtvervuiling in het Noorden – veel activiteiten in het duister georganiseerd onder de naam ´Feel the Night´. De aanwezigheid van twee splinternieuwe ijshallen in Friesland, zorgen er bovendien voor dat er altijd geschaatst kan worden!

 

In de met schapenvellen, houten bankjes, wollen dekens en lantaarns aangeklede accommodaties wacht naderhand een warme haard en staan ouderwetse spelletjes klaar. Dit geeft een Scandinavische, warme sfeer aan de groepshuizen in de koude wintermaanden.

 

De prijzen zijn in dit seizoen een stuk lager dan in de zomermaanden. Reden te meer om juist in de winter te kiezen voor een warm weekend in Friesland. ‘Wij wijzen onze zomergasten nu al op de mogelijkheden die wij hier straks bieden en zij zijn dan aangenaam verrast’ vertelt Mieke Klessens van De Weijde Blick, die in Warns smaakvol ingerichte vakantiehuizen verhuurt.

 

Mensen die graag buiten de gebaande paden gaan, zijn van november t/m maart dus van harte welkom in het Hoge Noorden met hun familie, vrienden of collega’s.

 

Zie www.friesland.nl/winter voor meer informatie!
Of kijk op www.pollepleats.nl/winter ….

 

Betrokken groepsaccommodaties:
* De Turfhoeke, It Goarrefean 101, Gorredijk, www.deturfhoeke.nl; 0513 464 540
* De Zonneroos, Voetpad 63, Munnekeburen, www.zonneroos.nl; 0561 480 878
* De Weyde Blick, ’t Sou 29, Warns, www.deweydeblick.nl; 0514 681428
* Pean, Pean 1, Nes, www.pean-groepsaccommodatie.nl; 0566 631 392
* Pollepleats, De Kat 20, Westhem, www.pollepleats.nl; 0515 579 342