Pollepleats op Promotietour Meet in Friesland

Vorige week is de Pollepleats, samen met Beleef Friesland, Congres Bureau Friesland, Hotel Aan de Wymerts, Grand Hotel Post Plaza, Stenden Hotel, WTC Expo en Westcord Hotels op charmeoffensief geweest in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Van te voren geselecteerde bedrijven werden bezocht om congresseren, vergaderen en feesten in Friesland onder de aandacht te brengen. Bedrijven kregen een koffertje overhandigd met typisch Friese producten en informatie, ter voorbereiding op hun toekomstige evenement in Friesland.

Koffertjes promotietour

 

Friesland is een sterk merk, maar als speler op de zakelijk toeristische markt is Friesland nog relatief onbekend. Om een positie op te bouwen bij bedrijven, verenigingen en evenementenbureaus, zijn de krachten gebundeld. Samen met Friese hotels, evenementenlocaties en organisatiebureaus wordt er via de campagne ‘Meet in Friesland’ hard gewerkt om Friesland zakelijk de bekendheid te geven die het verdiend.

Er zijn inmiddels 70 bedrijven bezocht. Een aantal van deze bedrijven zijn al ingegaan op de uitnodiging om Friesland zelf te komen ervaren, tijdens speciaal georganiseerde kennismakingsarrangementen (Site Visits) in juni en oktober.

Aldus persbericht Beleef Friesland (16 mei 2014)

Vorige week was al in de Leeuwarden Courant te lezen dat Marketingorganisatie Beleef Friesland en Groningen Congres Bureau hun krachten bundelen om samen meer internationale evenementen binnen te halen.