Seated dinner

Voor uitgebreid tafelen

Sfeervol dineren aan lange tafels? Kies voor een seated dinner, waarbij de gasten een vaste plek aan tafel krijgen. Iedere gang doorschuiven kan ook. Begin met of zonder tafelschikking. 

Omdat Pollepleats met verschillende cateraars samenwerkt, kun je kiezen voor een diner uit bijna alle wereldkeukens. Wil je toch iets anders? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of neem je eigen cateraar mee.

Sharing dinner

Willen jullie graag met je gasten dineren aan een lange tafel, maar het toch losjes houden qua sfeer? Kies dan voor een sharing dinner. In het midden van de tafels worden grote schalen geplaatst, en alle gasten kunnen van de volgende gerechten proeven:

– Romige preisoep met Friese droge worst
– Gemarineerde zalm met een dressing van wodka en dille 
– Gerookte eendenborst met zuurkool en een dressing van Frysk Hynder Whisky 
– Couscoussalade met noten
– Pastasalade met pesto en olijven 
– Proeverij van minikroketjes gevuld met geitenkaas, serranoham en paddenstoelen 
*
– Friander sucade met puree van Friese aardappelen en rucola
– Gebakken zeebaarsfilet met kruiden lifuine en een saus van witte wijn en dragon
– Kipspies gemarineerd met indiaanse currykruiden met rijst en Tika Massala
– Aardappelen uit de oven met rozemarijn en chorizo
– Geroosterde groenten
– Gevulde aubergine met ratatouille en parmezaanse kaas
– Sperziebonen met kool, taugé en geraspte kokos-omeletreepjes
*
– Cheesecake
– Griekse yoghurt met granola
– Italiaanse tiramisu
– Franse crème brulée
– Friese warme suikerbroodpudding met vanillesaus


Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 35,00 per persoon inclusief BTW, transportkosten, opstartkosten en kok.
Groepen van 30 – 120 personen.
Neem contact op met Hielke van Slump catering.

Mediterrean dinner

Breng de Pollepleats in warme sferen met een heerlijk diner in Mediterrane sferen. De gasten nemen plaats aan lange tafels en de volgende gerechten worden aan tafel gepresenteerd op mooi opgemaakte schalen en planken:

– Venkelsoep, romige soep met een hint van anijs
– Paprikasoep, heerlijk zoet kruidige soep
– Salade Caprese, salade van rucola, tomaat, een mooie mozzarella en basilicumolie
– Insalata Mista, gemengde sla met tomaat, komkommer, rode ui en een dressing
– Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, aioli en tapenades
– Porchetta, een beeldschoon stuk varkensvlees met de lekkerste kruiden
– Biefstuk Tagliata, gebakken biefstuk, daarna dun gesneden
– Zalmzijde, warm gerookt met dille en citroen
– Gegrilde kippendijen met een romige pestosaus
– Lasagne met een bolognesesaus en bechamelsaus
– Romige risotto met Parmezaan en paddenstoelen

Bovengenoemde menusuggestie geeft een beeld van de mogelijkheden.
Tarief € 32,50 per persoon inclusief BTW en kok.
Exclusief € 180,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Vanaf 30 personen.
Neem contact op met Johanna van de Mallemok catering.
Tegen meerprijs kun je ook je desserts zoals triffle of suikerbroodpudding laten verzorgen.

Driegangen diner

Kies voor maximaal drie gangen als je beperkte tijd voor het diner hebt ingepland. Breid uit naar meer gangen als er meer tijd voor het diner is. De bediening serveert de borden aan tafel uit, zodat iedereen kan blijven zitten. Ook leuk voor een avondvullend programma: een diner dansant met live muziek, waarbij tussen de gangen door kan worden gedanst! Voorbeeld van een standaard driegangenmenu is:

– Soep met brood of een salade
– Hoofdgerecht; keuze uit vis, vlees of een vegetarisch gerecht
– Zoet dessert met koffie en thee na

Bovenstaand diner kan door verschillende cateraars worden verzorgd, waarbij veel variatie mogelijk is: van betaalbaar tot luxe! Vraag een offerte op bij www.partyservicevanderzee.nl, www.welkombijslump.nl of www.mallemok.nl/mallemok-catering/

Toetjes buffet

Laat een uitgebreid toetjes buffet verzorgen door Royaal Belegd uit Sneek, en sluit je maaltijd goed af. De producten van Royaal Belegd zijn huisgemaakt van fairtrade ingrediënten.

Tarief € 7,50 per persoon inclusief BTW en kok.
Exclusief € 15,- eenmalige opstartkosten en bedienend personeel.
Vanaf 25 personen.
Neem contact op met Eric van Royaal Belegd