Huwelijk

Een stijlvol huwelijk

Het vieren van uw huwelijk in het weidse Friese meren gebied zal zelden zoveel stijl uitstralen als op de Pollepleats. De perfecte trouwlocatie om zoiets moois als een verbintenis tussen twee mensen te vieren! De Pollepleats ligt volledig besloten. Zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. De Pollepleats is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort. Uw familie en vrienden zullen onder de indruk zijn!

Unieke trouwlocatie trouwen op de steiger 

Eindeloze mogelijkheden voor uw huwelijk

Op het ruime erf rondom de boerderij heeft u genoeg ruimte voor het maken van groepsfoto’s. De boerderij beschikt over alle faciliteiten om uw huwelijk compleet te maken; een ruime serre met terras, een professionele keuken, een gezellige bar en zithoek, een fantastische dansvloer en zelfs aan een bruidssuite en gastenkamers voor 60 personen is gedacht.

Voor de kinderen zijn er leuke spellen aanwezig. U heeft alle vrijheid om uw huwelijk zo in te richten als u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Catering mag u zelf meebrengen, maar dit kunt u ook via de Pollepleats organiseren. U hoeft in ieder geval geen dure drankjes per stuk af te rekenen of aan een verplichte cateraar vast te zitten.

De Pollepleats kan trouwfeesten van 20 tot 200 gasten herbergen.

Lijkt een bruiloft in Italiaanse sferen u wel wat? Of wilt u uw bruiloft helemaal zelf regelen? Of kiest voor voor een sfeervolle winterse bruiloft? Kijk bij onze arrangementen voor een Do It Yourself (DIY), een Italiaanse bruiloft of een Winter wedding.


 

Officiële trouwlocatie

U kunt de Pollepleats ook inzetten als trouwlocatie voor uw huwelijksvoltrekking. Sinds 1 januari 2015 mag dit ook buiten in het weiland, trouwen aan het water… In geval van slecht weer, hebben we binnen voldoende ruimte, zodat de ceremonie nooit ‘in het water valt’. Als u op de Pollepleats getrouwd wilt worden door een BABS, dient u het Verzoek om aanwijzing trouwlocatie formulier in te vullen. Maar leuk is het ook om te trouwen in één van de prachtige kerkjes in de directe omgeving van de Pollepleats.

Wij kunnen u warm aanbevelen:

Kerkje Sandfirden: met onze electro-sloepen vaart u met uw gasten letterlijk tot aan het fraai gerestaureerde kerkje. Dit betreft een officiële trouwlocatie van de gemeente Súdwest Fryslân. Meer informatie op de website van stichting Sânfurd.

DSC_0415ok zw met oranje busje wedding march kerk sanfurd

Kerkje Westhem: een prachtig historisch kerkje uit de 14e eeuw op loopafstand van de Pollepleats. Speciaal voor het bruidspaar stellen wij onze golfkar beschikbaar. Ook dit betreft een officiële trouwlocatie van de gemeente Súdwest Fryslân. Op Kerkjewesthem.nl vind je meer info over het kerkje.

In overleg kunnen wij u – indien gewenst – veel zaken uit handen nemen, u op creatieve ideeën wijzen en u in contact brengen met aantrekkelijke leveranciers van bijvoorbeeld bloemen, muziek en taart.


 

Leuke bruiloft ideetjes

– Maak voor uw bruiloft een gratis eigen bruiloftwebsite op Trouwshop.com, hier kun je bijvoorbeeld iedere maand leuke foto’s en weetjes over het ‘bruidspaar to be’ plaatsen. Ook kun je je gasten via deze site laten weten dat ze een kamer op de Pollepleats kunnen boeken voor na het feest, of een routebeschrijving naar de feestlocatie plaatsen. Als extra kun je gebruikmaken van de handige online weddingplanner van de Trouwshop.

– Laat bij aankomst van iedere gast een polaroid foto maken. Geef de foto mee en zeg erbij dat het bruidspaar deze gedurende de avond komt ophalen. Zo voorkom je dat er een lange felicitatie-file bij aanvang ontstaat. Na de bruiloft kun je de polaroids in het gastenboek plakken. Een hippe polaroid camera huren kunt u regelen via de Pollepleats.

– Huur een fotokist in. Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct mee nemen. Op iedere foto wordt een kader afgedrukt met daarop een bedankje + foto van het bruidspaar. Veel leuker dan een zakje met bruidssuikers! Het is mogelijk als extra optie verkleeditems of tekstballonnen erbij te huren. Kijk op de Fotokist website! Als u via de Pollepleats reserveert, maakt u bovendien kans op een gratis dagje Porsche rijden.

– Laat alle gasten één bloem meenemen en laat die bij de entree van het feest in een hele grote vaas plaatsen. Zo krijg je een heel gevarieerd, persoonlijk boeket en zo voorkom je dat gasten met hele boeketten komen aanzetten die je vervolgens toch nergens kwijt kunt in je huis.

– Help het bruidspaar de wittebroodweken door! De komende weken zitten de tortelduifjes in het huwelijksnestje. Daarom is het belangrijk dat alle gasten iets voor in de voorraadkast meenemen, met daaraan een persoonlijk kaartje bevestigd. Maanden na de bruiloft heeft het bruidspaar nog steeds plezier als ze een speciaal pak spaghetti in de kast aantreffen….

– Meer leuke ideeën vindt u op: www.bruiloftinspiratie.nl

schoenen uit tafels gedekt handen 3 generaties