Verhuurders

Alles voor je feest!

Extra spullen nodig voor je huwelijksdag of ander feest? Houd je een ceremonie buiten waarbij geluidsversterking nodig is? Verwacht je veel gasten, dus heb je extra stoelen nodig? Of wil je gewoon iets speciaals? Huur licht & geluid, meubilair & servies bij onderstaande leveranciers. 

ADB Licht & Geluid

ADB Licht en Geluid maakt je trouwfeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid compleet met geluid en uiteenlopende verlichting.

Denk aan een geluidsset voor bij je ceremonie aan het water, gekleurde LED lampen om de bomen sfeervol te verlichten, een podium of een DJ set zodat je zelf achter de draaitafels kunt staan! Natuurlijk zijn de bijbehorende discolampen ook bij ADB verkrijgbaar. 

ABD biedt een goede service; ze installeren en testen de apparatuur waardoor je geen omkijken hebt naar het licht en geluid op je eigen feest. Hierdoor kun je onbezorgd genieten samen met je gasten!

Klik hier voor de website van ADB.

Wiersma Partyverhuur

Wiersma Partyverhuur uit Leeuwarden is gespecialiseerd in het verhuren van meubilair, servies en partytenten. Het bedrijf heeft een grote voorraad verhuurartikelen en kan je van dienst zijn met alle benodigdheden voor een huwelijksfeest of andere party.

Ze beschikken over een breed aanbod tafels, banken, stoelen, (LED verlichte) statafels, mobiele bar, borden, bestek, wijnglazen, waterglazen, kopjes, schotels en nog veel meer!

Ook verhuurt Wiersma de bekende witte ‘wedding chairs’, onmisbaar voor een mooie ceremonie aan het water!

Wil je buiten in het gras eten aan lange tafels? Huur dan de handige picknicktafels met ‘bierbanken’ bij Wiersma.

In de webshop van Wiersma krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en tarieven. Wiersma brengt en haalt de spullen, maar het plaatsen van de meubels en het dekken van de tafels moet je zelf nog doen.