Verjaardagsfeest

Uw verjaardag vieren op een sfeervolle locatie?

Sommige mijlpalen vragen erom gevierd te worden. Bijvoorbeeld als je op je verjaardag 18 jaar wordt. Of misschien is uw 30ste, 50ste of 80ste verjaardag een mooie aanleiding voor een uitgebreid verjaardagsfeest. Op de Pollepleats is er genoeg ruimte voor een feestje. Bovendien ligt de Pollepleats volledig besloten. Zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. De Pollepleats is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort. Een betere plaats om quality time door te brengen met uw naasten is er niet!

Een verjaardagsfeest met een luxe uitstraling

De boerderij beschikt over alle faciliteiten om uw verjaardag compleet te maken; een ruime serre met terras, een professionele keuken, een gezellige bar en zithoek, een fantastische dansvloer en zelfs aan een suite en gastenkamers voor 60 personen is gedacht. Voor de kinderen zijn er leuke spellen aanwezig.

Op ons grote touchscreen kunt u (oude) foto’s of films uit uw privécollectie tonen, erg leuk om iedereen weer eens te laten zien!

De Pollepleats beschikt over een professioneel geluidssysteem, waarmee u per ruimte de muziek en het volume kunt regelen, ‘voor elck wat wils’. Of huur een troubadour, DJ of dweilorkest in voor gegarandeerde voetjes van de vloer!

Een verjaardagsfeest afgestemd op uw wensen

U heeft alle vrijheid om uw verjaardagsfeest zo in te richten als u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Catering mag u zelf meebrengen, maar dit kunt u ook via de Pollepleats organiseren. U hoeft in ieder geval geen dure drankjes per stuk af te rekenen of aan een verplichte cateraar vast te zitten.

Heeft u al ideeën voor uw verjaardagsfeest? Wij denken graag creatief met u mee. Ook kunt u bij ons kiezen voor het gouden verjaardagsfeest; een surprise party voor een verjaardag van een vriend(in), familielid of partner met een gouden randje. Met andere woorden: een knalfuif waarmee u goede sier maakt bij uw vrienden en familie.

Heeft u nog vragen of wilt u uw ideeën met ons doorspreken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

De Pollepleats kan verjaardagsfeesten van 20 tot 200 gasten herbergen.