12,5 jaar getrouwd

Vier de liefde en het leven!

Misschien komt het niet zo vaak voor…  Maar ook als je 12,5 jaar getrouwd bent is het best een goed idee om een feestje te geven.

Vier de liefde en het leven nu iedereen die je lief is, nog bij je is.

Het leuke is dat je een feest kunt geven in een ander seizoen dan waarin je getrouwd bent! Dus nu geen zomer, maar winterfeest, of andersom.

Leuk om de foto’s van toen nog eens te bekijken, hiervoor kun je gebruikmaken van het grote LCD scherm van de Pollepleats.

 

Inhoud arrangement.

De inhoud van jullie 12,5 jarig huwelijksfeest stemmen we graag in een persoonlijk gesprek met jullie af. Het kan een avondfeest zijn, of juist een feest overdag met leuke (buiten)activiteiten voor de hele groep.

Belangrijkste is dat jullie eerst een datum kiezen. Klik hier voor onze beschikbaarheidskalender.

 

Catering

Catering mag je zelf verzorgen, maar je kunt dit ook regelen via de Pollepleats. Wij zorgen in ieder geval voor een goed gevulde koeling. Bedienend personeel, taart, hapjes en een eventueel diner kun je in overleg bijboeken.

Extra's

Heb je spijt van zaken op je echte bruiloft? Te weinig gedanst, te veel gasten uitgenodigd, de verkeerde jurk? Doe het opnieuw tijdens je 12,5 jarig huwelijksfeest!

Mogelijk wil je zelfs de ceremonie opnieuw beleven en je trouwbelofte ‘hernieuwen’. Ook dat kan in de Pollepleats, bijvoorbeeld met hulp van een ceremonieel spreker.

En reserveer de Pollepleats suite voor een heuse 12,5 jarige huwelijksnacht!

Klik hier en neem een tour!