Trouwambtenaar

Voor een persoonlijke ceremonie

De trouwceremonie wordt vaak gezien als ontroerendste en mooiste moment van de trouwdag. Uiteindelijk is dit het moment waar de bruiloft om draait en het vieren van de liefde inluidt. 

Even voorstellen

Een prachtige trouwdag op de Pollepleats begint met een prachtige trouwceremonie. Esther Aalberts-Kalma is zelfstandig trouwambtenaar en graag bij ons te gast. Onder de naam Trouw met Liefde verzorgt zij met veel plezier jullie trouwceremonie op de Pollepleats.

Bij Esther zijn jullie dan ook aan het juiste adres voor een prachtige, persoonlijke ceremonie met humor en finesse zodat jullie zeker weten dat jullie zorgeloos kunnen genieten van dit mooiste moment.

Ze stelt zich graag aan jullie voor in het volgende filmpje.

Voordelen Trouw met Liefde

Een van de voordelen die Esther biedt is dat jullie door haar werkwijze relatief weinig tijd kwijt aan de voorbereiding en zeker weten dat de trouwceremonie helemaal bij jullie past. Ook kan ze voor jullie een persoonlijk trouwboekje maken, met daarin de speech en de verhalen van jullie dierbaren, zodat jullie een exclusief aandenken hebben aan het hoogtepunt van jullie trouwdag.

Met Trouw met Liefde hebben jullie alle vrijheid om te trouwen zoals jullie willen. Omdat Esther één huwelijk per dag voltrekt is zij exclusief beschikbaar en kan zij flexibel zijn in tijd waardoor het jullie de rust en vrijheid geeft de ceremonie te laten beginnen wanneer jullie en je gasten er klaar voor zijn.

Getrouwd met Liefde

Al vele bruidsparen kozen voor Trouw met Liefde. Waarom ze dit deden en hoe ze de ceremonie hebben ervaren kunnen jullie lezen in de reviews.

Bij Trouw met Liefde kunnen jullie kiezen welk trouwceremoniepakket het beste bij jullie trouwdag past. Zo wordt bij het pakket Luister naar Liefde jullie trouwceremonie omlijst met door jullie gekozen nummers die live gespeeld worden door TimeMaud. 

Ook kan Esther een trouwceremonie voor jullie in een of meerdere talen (Engels, Frans of Spaans) verzorgen. 

Willen jullie ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag bij de Pollepleats? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte met meer informatie aan.