Weiland-kaatsen met Cornelis Terpstra


Pollepleats gaat de samenwerking met topkaatser 
Cornelis Terpstra aan.

Terpstra werd in 2002 Koning van de roemruchte PC en ook mocht hij het Klavertje Vier* op zijn naam bijschrijven.

Sinds kort richt deze kaatsheld zich op het geven van sportieve clinics mét bovenslag aan diverse gezelschappen, van jong tot oud. Kaatsen staat bekend als een typisch Fryske balsport, maar is ook zeker een aanrader voor gasten van buiten de provincie.

Een perfecte aanvulling op het aanbod van de Pollepleats. De Pollepleats beschikt over een prachtig weiland waar de outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden. Bovendien wil de Pollepleats haar gasten graag kennis laten maken met het échte Friesland door aantrekkelijke activiteiten te bieden zoals fierljeppen, zeilen, suppen en nu ook kaatsen!

Tijdens de clinic maak je kennis met de verschillende facetten van het kaatsen waaronder het wedstrijdverloop, serveren en retourneren van de kaatsbal. Het karakter van de clinic kan worden afgestemd op 3T’s (techniek, tactiek en teambuilding), op competitie of gewoon op ongeremd plezier. De duur en de intensiteit van de activiteit is in overleg in te vullen.

Ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding, of om iedereen even wakker te schudden na een lange vergadering!

Op de Pollepleats maken we de dag (of meerdaagse) compleet met een heerlijk lunchbuffet in de serre, een gezellige barbecue op het terras of een borrel in de bar.

Cornelis levert op verzoek bovendien een passende handschoen of handgemaakte kaatsbal. Hiervoor kruipt hij zelf achter de naaimachine, want wie de handschoen past…

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en tarieven.

* Winnaar van de vier belangrijkste kaatswedstrijden PC, Bondspartij, Jong Nederland en de Freulepartij, deze prijs is slechts 12x uitgereikt sinds haar ontstaan.   

Meer informatie:
www.cornelisterpstra.nl

kaatsen met Cornelis