Workshops

Tijdens een teambuilding of vriendenuitje is het leuk om actief met z´n allen aan de slag te gaan. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen! De Pollepleats biedt in samenwerking met lokale partners verschillende workshops en groepsactiviteiten aan. Je kunt ook verschillende activiteiten combineren met je groep. 

Yoga sessie

Yoga kan heel effectief zijn om meer openheid in een groep te creëren. Ook ontstaat er na het doen van de sessie vaak meer begrip voor elkaar. Verder is het fijn als er een periode veel drukte is dat er ook aandacht is voor ontspannen en te leren hoe ze op een snelle manier al spanning los kunnen laten. Niet alleen tijdens de workshop maar vooral ook daarna. Start de dag met yoga en de sfeer is gelijk veel opener.
Lees meer …

Bamboestieken

Bamboestieken is een goede teambuilding activiteit waarbij creativiteit, communicatie en samenwerken voorop staan! Er zal in teams tegen elkaar gestreden worden, met als doel met je eigen team binnen de afgesproken tijd door middel van bamboestokken en elastieken een zo hoog mogelijk bouwwerk te maken. Zodra u de andere teams ziet bouwen ontstaat de competitie vanzelf!
Lees meer …

Taartenworkshop

Een creatief uitje waarbij je leert hoe je een taart snijdt, vult, kleur geeft, strak bekleedt en decoreert. Er zijn volop materialen aanwezig om van iedere taart iets unieks te maken. De taart workshop is inclusief een gevulde taart voor 10-12 personen, een taart doos om je taart in te kunnen vervoeren en gebruik van alle materialen en gereedschappen.
Lees meer …

Pubquiz

Presenteer een leuke pubquiz op het grote LCD scherm!
Bij de pubquiz kunnen vragen voorbij komen over sport, aardrijkskunde, muziek, films etc. Maar je kan natuurlijk ook eigen vragen tussendoor stellen die op jouw gezelschap van toepassing zijn.
Lees meer …

 

Bootcamp

Begin de dag goed met een bootcamp training in het weiland van de Pollepleats. Terwijl de zon opkomt, is het samen ‘afzien’ onder begeleiding van een professionele trainer. De bootcamp is aan te passen aan ieders eigen niveau; iedereen kan dus mee doen!
Lees meer …

 

Skûtsjesilen

Actief zeilen op een traditioneel Skutsje!
Skutsje zeilen staat garant voor een dag zeilplezier met uw collega’s of relaties. Iedereen mag de schipper en zijn maat actief meehelpen met zeilen. Met 8 tot 18 personen per skutsje is er ook ruimte om te genieten van de prachtige Friese meren.
Lees meer …

Haka workshop

Tijdens deze workshop ga je als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate haka. De insteek van uw organisatie of bedrijf wordt meegenomen in de invulling van de workshop, hoe kunnen de waarden van haka meegenomen worden in uw team of bedrijf, tijdens de workshop komen er ook een aantal uitdagende elementen aan bod! 
Lees meer …

Toeren langs boeren

Zelf je kostje bij elkaar te scharrelen op leuke boerderijen in Zuidwest Friesland. Per fiets of boot tour je langs verschillende plekken waar je vlees, eieren, vis, zuivel en groenten haalt. Terug op de Pollepleats is het tijd om van deze ingrediënten een heerlijk maaltje te koken en er daarna van de smullen!

Lees meer…   

Fierljeppen

Alles al gedaan met je groep? Denk dan eens aan fierljeppen; het nieuwe wadlopen. Fierljeppen is grensverleggend en actief bezig zijn in de natuur. Een gids neemt je mee op tour door de Friese weilanden. Onderweg spring je over de sloten met behulp van een polsstok. Spring verder dan je had durven dromen! 

Lees meer…