Samen koken en dineren

Kookfeest

Wil je verzekerd zijn van een gezellige avond? Kom samen met je collega's of medewerkers naar de Pollepleats voor een kookfeest!

Een kookworkshop als bedrijfsuitje is gezellig en informeel. In de ruime professionele keuken kan ieder duo zich uitleven op een eigen gerecht. Ons keukenpersoneel legt duidelijke recepten klaar en geeft de deelnemers tips. 

Daarna is het heerlijk gezamenlijk te dineren aan lange tafels in de sfeervolle serre van de boerderij. En de afwas? Die doen wij! 

Toeren langs Friese boeren

Wil je dit arrangement uitbreiden? Een leuke optie is om voorafgaand aan de kookworkshop te gaan toeren langs Friese boeren. Dat kan op de fiets, solex, e-chopper, segway of in oude dafjes.

Je rijdt langs verschillende boeren en streekwinkels in de omgeving en haalt verse ingrediënten op voor je diner. Denk aan melk, kaas, eieren, groenten, kruiden, vlees, vis en meel van de molen. 

Na een mooie tocht door waterrijk Zuidwest Friesland, kun je er ook voor kiezen om te gaan buitenkoken, oftewel koken op een houtvuur. Avontuurlijk en leuk om te leren!  

Klik hier en neem een tour!

Beschikbaarheid en contact

Neem contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!