Bedrijfsuitje

Een verrassend bedrijfsuitje

Het (vijf)jaarlijkse bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, of teamuitje staat voor de deur… Met gemengde gevoelens wordt er naar uit gekeken. Wat voor de één de happening van het jaar is, is voor de ander een verplicht nummer.

Maar, dit jaar kiest u voor een Pollepleats-waardig bedrijfsuitje! Verras uw medewerkers of collega’s met niet-gezapige activiteiten, swingende muziek, cool drinks en hot bites. En dat alles op een schitterende, exclusieve locatie in het weidse Friese meren gebied, onder het motto ´vrijheid, blijheid´!

Uw bedrijfsfeest op een exclusieve locatie

De Pollepleats ligt volledig besloten. Zo kunnen collega’s onderling maximaal genieten van het samenzijn. De Pollepleats is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort. Hier wordt nog lang over gesproken!

De boerderij beschikt over alle faciliteiten om uw bedrijfsfeest compleet te maken; een ruime serre met terras, een professionele keuken, een gezellige bar en zithoek, een fantastische dansvloer en zelfs aan een suite en gastenkamers voor 60 personen is gedacht.
Op de Pollepleats hebben we een voorkeur voor duurzame materialen en biologische streekproducten.

Een bedrijfsuitje of teamuitje helemaal op maat?

Dat kan! Bij de Pollepleats is werkelijk alles mogelijk. Misschien is het leuk een professionele cocktailshaker te laten komen? Of gaat u voor het dweilorkest dat de tent op z’n kop zet? Wilt u gekkigheid met theater op maat tijdens uw feest? Of een geweldige fotokist die voor onuitwisbare herinneringen zorgt? Een workshop buiten koken, sushi of Italiaanse Cicchetti (tapas) maken erbij boeken?

Ook voor uw kerstborrel, oudejaarsfeest of nieuwjaarsbijeenkomst bent u bij de Pollepleats aan het juiste adres.

Kom een keer met ons brainstormen over uw ideeën voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of bedrijfsfeest! In overleg kunnen wij u – indien gewenst – veel zaken uit handen nemen, u op creatieve ideeën wijzen en u in contact brengen met aantrekkelijke leveranciers van bijvoorbeeld activiteiten, muziek en styling.

‘Vrijheid, blijheid’ op de Pollepleats!

U heeft alle vrijheid om uw bedrijfsfeest zo in te richten als u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Catering mag u zelf meebrengen, maar dit kunt u ook via de Pollepleats organiseren. U hoeft in ieder geval geen dure drankjes per stuk af te rekenen of aan een verplichte cateraar vast te zitten. De Pollepleats kan bedrijfsfeesten van 20 tot 200 gasten herbergen.

Wilt u alvast wat ideeën opdoen? Voor (sportieve) waterliefhebbers hebben wij het arrangement ‘H2O bedrijfsfeest‘ met activiteiten op het water. En voor wie van een uitdaging houdt is het arrangement ‘Zelf fierljeppen uitje‘ een aanrader. Of een clinic kaatsen? Kijk ook eens bij onze ideeën voor uw kerstborrel!