Je viert het op de Pollepleats!

Feesten

Trouwplannen? Gefeliciteerd! Feestlocatie de Pollepleats is hét decor voor de mooiste dag van je leven. Op deze officiële trouwlocatie kun je de gehele dag doorbrengen. 

En ben je al 50 jaar verliefd? Of heb je een speciale verjaardag te vieren? Ook dat is reden voor een feest op deze schitterende locatie…!

Uitgelicht

Bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! De Pollepleats vormt hét decor voor de mooiste dag van je leven. 

Op deze officiële trouwlocatie aan het water kun je de gehele dag...

Lees meer
Huwelijksjubileum

Een koperen (12,5 jaar getrouwd), zilveren (25 jaar getrouwd) of zelfs gouden (50 jaar getrouwd) huwelijksverjaardag vieren? Denk eens aan de Pollepleats; een bijzondere locatie voor bijzondere fee...

Lees meer
Verjaardagsfeest

Je verjaardag vieren op een sfeervolle locatie? Of een surprise party voor de jarige organiseren?

Sommige mijlpalen kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Bijvoorbeeld je 18e, 30e, 50e of 8...

Lees meer
Familiefeest

De Pollepleats is een luxe verbouwde boerderij aan het water in Zuidwest Friesland, dé plek voor een onvergetelijk familiefeest.

Hier kun je met je hele familie genieten van een riante loca...

Lees meer

Ervaringen

Joke & Jouke (6 mei 2022)

De ligging van de locatie is natuurlijk super. Ook was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam op de dag van de bruiloft. Het is jammer dat je het eten niet via de Pollepleats zelf kan regelen, echter geeft dit je enorm veel vrijheid in diner keuzes en is het gezien het concept erg begrijpelijk! Ook vonden we het jammer dat er geen ontbijtservice als je maar met z'n tweeën blijft slapen (wel begrijpelijk). Dit is echter wel heel goed bij de bakker uit Heeg te reserveren en wordt op de Pollepleats bezorgd.

Tanja & Gerke (2 april 2022)

Fijn personeel, gemoedelijke, feest sfeer. Heerlijk locatie met familie en vrienden om te verblijven. Alles is mogelijk op de Polleplaets (van eigen inbreng tot samenwerking andere partijen). De ruimte met de serre, bar en openhaard maken het helemaal af. Daarnaast is de dansvloer groot genoeg met je vrienden en familie het feestje te vieren! Rustig aan het water gelegen. Grote locatie met een gemoedelijke sfeer. Prachtige locatie waar maar weinig aan opgebouwd hoeft te worden. Tijdens overnachting problemen met verwarming van de kamers en overstroming badkamer.

Nolan & Sophie (24 februari 2022)

De sfeer op onze bruiloft was heel erg relaxt. Wij hebben de ruimte precies kunnen inrichten zoals we wilden. Dit hebben we gedaan met een pooltafel, een tafelvoetbal tafel, karaoke in de serre, veel lampjes en kaarsen. Ook onze gasten waren erg te spreken over de Pollepleats. Het feit dat iedereen kon blijven logeren maakte dit helemaal af! Fantastische locatie welke helemaal voor jezelf is met goed personeel. Ze staan open voor alle ideeën en denken daar goed bij mee. Het is prachtig van binnen en buiten. Er is mooie hout, steen en glas afwerking. Zeker in de winter geeft dit een warme, knusse sfeer! Omdat je de locatie zelf afhuurt, moet je wel zelf aan alles denken...

Familie Jansen

Wij hebben bij jullie 29 april een bruiloft mogen meemaken van onze lieve neef met zijn lieve vrouw. Wat hebben wij GENOTEN van alles. Wat een mooie lief personeel en die lieve kok die het eten had gemaakt...nou alles was helemaal TOP En wat een mooie slaapkamers ook zo verzorgd. Wij als familie Jansen hebben ZO GENOTEN... Maar willen jullie iedereen bedanken die er die dagen waren ook die zondag bij ontbijt...ook zooooo mega lekker en TOP!!! En de (Engelse?) Kok...ook zo'n lieverd. Succes met alles en een lieve groet van Paul&Thea....namens de familie Jansen.

Klik hier en neem een tour!