Families & Vrienden

Luxe groepsaccommodatie aan het water

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie in Zuidwest Friesland, dé plek bij uitstek voor een bijzondere familiedag of onvergetelijk vriendenweekend.

Hier kun je in alle rust genieten van een riant huis met geweldige faciliteiten in een adembenemende, waterrijke omgeving.

Activiteiten in en rond de Pollepleats

Stel, je boekt de Pollepleats met vrienden of familie. Wat ga je daar dan doen? Bij de Pollepleats zijn heel veel activiteiten mogelijk. Denk aan bootje varen, fierljeppen, skelters rijden, tafeltennissen of een mooie wandeling maken.

Klik hier over het overzicht aan georganiseerde activiteiten dat je bij kunt boeken.

Medewerkers van de Pollepleats kunnen een ontbijt, brunch of lunch voor jullie bereiden zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Borrelhappen of feestelijk gebak kun je ook alvast bij ons bestellen.

Een avondje vrij van koken? Vraag een cateraar om jullie BBQ, pizza-maaltijd, buffet of ander soort diner te verzorgen!

Prik snel een datum

Ook zo’n zin om naar de Pollepleats te gaan? Maar lijkt het plannen van een dag of weekend met een groep je nog een hele klus?

Datumprikker.nl maakt het makkelijk. Met deze website heb je iedereen binnen no-time gemobiliseerd voor een familiedag of weekend weg!

TIP: Kijk eerst nog wel even welke data nog beschikbaar zijn bij de Pollepleats. Het kan geen kwaad al tijdig (een jaar vooraf!) een optie te nemen op je voorkeursdatum!

Indeling van de ruimtes

Als je de Pollepleats reserveert met je familie of vrienden, heb je de beschikking over heel veel ruimte!

Zo kun je gezellig borrelen bij de haard in de living, sfeervol dineren in de ruime serre en gezellig kokkerellen in de professionele keuken

De kinderen hebben buiten alle ruimte, maar kunnen bij slecht weer ook binnen in de golle ravotten.

Na een dag in de frisse Friese buitenlucht, is het heerlijk wegdromen in een comfortabele gastenkamer of in de luxe suite.

Gebruik van de luxe wellness is in de wintermaanden tevens inbegrepen. 

 

Klik hier en neem een tour!