Arrangementen

Feestarrangementen

De Pollepleats is een luxueuze feestlocatie die u een dag of zelfs een heel weekend kunt afhuren. U heeft alle mogelijkheden om uw feest in te richten zoals u graag wilt. Hieronder vindt u enkele feestarrangementen.

U kunt zelf de hele organisatie in de hand nemen of ons (op onderdelen) laten meehelpen.

Voor langere verblijfsduren kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.


 

Lekker naar buiten bedrijfsuitje

Naar buiten is gezond. En gezellig met collega's. Lekker aan de wandel, varen in een sloep, goed om je heen kijken en dan met al die inspiratie: een koe schilderen. Tenslotte aan de BBQ.

DIY (Do It Yourself) bruiloft

Houdt u ervan dingen zelf te organiseren, zodat uw bruiloft helemaal voldoet aan uw perfecte plaatje? Kies dan voor het Do It Yourself bruiloft arrangement van de Pollepleats.

Sport en spel familiedag

Kies een mooie (zon)dag en rij op je dooie gemakje naar de Pollepleats. Alleen al de weg erheen is al een belevenis.

Kerstborrel of Eindejaarsfeest

Samen met uw collega's de kerstvakantie inluiden? Met uw medewerkers goed het oude jaar afsluiten? Optimale sfeer en privacy vindt u bij de Pollepleats!

Italiaanse bruiloft

Voor een heuse Toscaanse bruiloft hoeft u niet persé met al uw gasten naar Italië af te reizen. Wist u dat ‘la dolce vita’ op de Pollepleats ook heel goed tot zijn recht komt?

Gouden verjaardagsfeest

Wilt u uw partner, ouder of vriend(in) verrassen met een surprise party? Organiseer een feest met een gouden randje op de Pollepleats!

H2O bedrijfsfeest

Even helemaal bijkomen met collega´s na hectische tijden op de zaak? Met dit bedrijfsfeest valt letterlijk alles in het water.

Zelf Fierljeppen uitje

Wadlopen, paintball, survival... wie heeft het niet gedaan? Nieuw in óns assortiment is fierljeppen, de oudste extreme sport van Nederland!