Over de Pollepleats

Toplocatie aan het water in Friesland

De Pollepleats is uitsluitend bereikbaar via haar eigen oprijlaan van een halve kilometer. De boerderij is direct aan het water (de Reidmar) en tussen groen weideland gelegen, middenin de Friese natuur, zonder buren.

Ook is geen beheerder woonachtig, wat dus absolute privacy garandeert. Natuurlijk zijn wij op verzoek wel aanwezig om je evenement in goede banen te leiden.

Bijzonder is dat eigen catering toegestaan is op deze locatie. Maar dit kun je desgewenst aan ons uitbesteden. De drankenkoeling wordt wel door ons gevuld, aangebroken flessen en fusten reken je naderhand af tegen schappelijke tarieven.

 

Historie

De Pollepleats is ooit gebouwd als boerenbedrijf. Hierna werd 'de Polle' omgebouwd tot een groepsverblijf van Zorggroep 's Heeren Loo.

Het team

Op de mooiste vergader- en feestlocatie van Friesland heet het team van de Pollepleats je hartelijk welkom! Zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Duurzaamheid

Bij de bouw van de nieuwe Pollepleats in 2010 is er getracht met zoveel mogelijk duurzaamheidsaspecten rekening te houden.

Faciliteiten & Capaciteiten

De Pollepleats biedt een compleet pakket aan faciliteiten om zowel familiebijeenkomsten en trouwfeesten als zakelijke bijeenkomsten en creatieve sessies te doen slagen.

Activiteiten op eigen houtje

Op de Pollepleats is er genoeg vertier voor iedereen! Wat kun je zoal zelf ondernemen in en om de boerderij?

Georganiseerde activiteiten

Tijdens een teambuilding, familiefeest of bedrijfsuitje is het leuk om actief met z´n allen aan de slag te gaan. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen!