Over de Pollepleats

Toplocatie aan het water in Zuidwest Friesland

De Pollepleats is uitsluitend bereikbaar via de eigen oprijlaan. De boerderij is direct aan het water van de Reidmar gelegen, middenin de Friese natuur.

Er zijn geen directe buren en er woont ook geen beheerder, dus absolute privacy is gegarandeerd. Natuurlijk zijn wij (op verzoek) wel aanwezig om je evenement in goede banen te leiden.

Bijzonder is dat eigen catering toegestaan is op deze locatie. Maar dit kun je desgewenst ook aan ons uitbesteden óf wij koppelen je aan één van onze een betrouwbare leveranciers. De drankenkoeling wordt standaard door ons gevuld. Aangebroken flessen en fusten reken je naderhand af tegen schappelijke tarieven.

Historie

De Pollepleats is ooit gebouwd als boerenbedrijf. Hierna werd 'de Polle' omgebouwd tot een groepsverblijf van Zorggroep 's Heeren Loo.

Het team

Op de mooiste vergader- en feestlocatie van Friesland heet het team van de Pollepleats je hartelijk welkom! Zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Faciliteiten & Capaciteiten

De Pollepleats biedt een compleet pakket aan faciliteiten om zowel familiebijeenkomsten en trouwfeesten als zakelijke bijeenkomsten en creatieve sessies te doen slagen.

Duurzaamheid

Bij de bouw van de nieuwe Pollepleats in 2010 is er getracht met zoveel mogelijk duurzaamheidsaspecten rekening te houden.

Activiteiten op eigen houtje

Op de Pollepleats is er genoeg vertier voor iedereen! Wat kun je zoal zelf ondernemen in en om de boerderij?

Georganiseerde activiteiten

Tijdens een teambuilding, familiefeest of bedrijfsuitje is het leuk om actief met z´n allen aan de slag te gaan. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen!