Het team

van de Pollepleats....

…. heet je van harte welkom op de mooiste vergader- en feestlocatie van Friesland!

Wij houden de pleats netjes en denken graag met je mee. Indien gewenst verzorgen we je party of meeting tot in de puntjes! Maar natuurlijk mag je bij de Pollepleats ook je eigen cateraar, event manager en personeel meebrengen.


Graach oan’t sjen namens het Pollepleats team:

Eelkje,
Durk,
Susanna,
Andrea,
Anna Beeuw,
Christina

Personeel van de Pollepleats beschikt over een gastvrije instelling. Bedienend personeel draagt een witte blouse en grijze schort. Huwelijken of andere feesten worden altijd geleid door één van onze ervaren party managers. 

Ons schoonmaak team is herkenbaar aan de witte Pollepleats polo, zij zorgen ervoor dat de boerderij helemaal spick en span is als jullie arriveren. 

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan hier!

Ons team

Eelkje

Bedrijfsleider

Eelkje

Ons doel is onze gasten een onvergetelijk tijd te bezorgen tijdens het verblijf op deze unieke locatie. Mijn taak hierin is informeren, adviseren en het contact hebben met voornamelijk de particuliere gasten. Tevens houd ik me bezig met de financiële administratie. Het afwisselende werk maakt dat geen dag hetzelfde is en de aardige collega’s zorgen voor een goede sfeer.

Anneke

Medewerker reserveringen & operations

Anneke

Wij willen iedere gast verrassen, ontzorgen en laten stralen! Vanuit mijn functie adviseer en informeer ik onze gasten om elk feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast houd ik de website & de socials bij om iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze prachtige locatie.

Susanna

Horeca & Operations

Susanna

Van een feest een feest maken en er voor zorgen dat alles zorgeloos verloopt, heerlijk!

Ik houd ervan om alles zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen en vind het daarom ook geweldig om als hoofd horeca werkzaam te mogen zijn op deze unieke en sfeervolle toplocatie.

 

Dus graag tot ziens op de Pollepleats!

Andrea

Keuken & Schoonmaak

Andrea

Durk

Groen & Onderhoud

Durk

Mijn naam is Durk. Ik werk nu ongeveer drie jaar met plezier op de Pollepleats. Een fijne baan met veel afwisseling, dichtbij huis, leuke collega's en ik mag graag buiten werken. Midden in de natuur, de rust en de ruimte. Met een nuchtere blik zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt in en rondom de Pollepleats. Ik houd mij bezig met technische klussen, groenonderhoud, diverse installaties en meer.

Anna Beeuw

Keuken & Schoonmaak

Anna Beeuw

Bianca

Partymanager

Bianca

Ans

Partymanager

Ans

Als partymanager (gastvrouw) zorg ik samen met het hele team dat het jullie aan niets ontbreekt en dat jullie een onvergetelijke tijd hebben op de Pollepleats. Voor elk feestje staan we klaar om jullie ‘’de dag van je leven’’ te bezorgen. Graag verwelkomen we jullie als gast op deze unieke locatie!

Willeke

Partymanager

Willeke

Iedere gelegenheid op de Pollepleats is een feestje! De locatie an sich, goede werksfeer en blije gasten. Als Partymanager of Wedding Planner hoop ik jouw event nog een stukje mooier te maken. Graag tot snel! 

Paulien

Partymanager

Paulien

Antina

Partymanager

Antina

Text voor de medewerker detailpagina

Antje

Partymanager

Antje

Text voor de medewerker detailpagina

Wiepkje

Marketing

Wiepkje

In 2014 heb ik mijn bruiloft op deze mooie locatie mogen vieren!

Nu werk ik samen met Eelkje en Freeke - achter de schermen - aan de marketing van ons bedrijf. Denk hierbij aan het bijhouden van de website en social media en het maken van nieuwe brochures voor de Pollepleats.

Annet

Annet

Maria

Maria

Sinds Januari 2016 werk ik op de deze mooie locatie. Tussen de feesten door zorg ik samen met mijn collega's ervoor dat de Pollepleats tot in de puntjes verzorgd blijft. Van de Suite tot de Wellness, van de glazen tot de planten binnen en buiten. En dat alles in een fijne en vriendelijke werksfeer. Voldaan ga ik naar huis als uw feest begint.

Hanna

Hanna

Sinds het voorjaar van 2017 werk ik met plezier bij de Pollepleats. Een erg mooie locatie dichtbij huis. Ik maak hier schoon en werk in de bediening. De interactie met collega's en de gasten maken het werk altijd erg leuk! Samen staan wij voor u klaar!

Marit

Marit

Text voor de medewerker detailpagina

Elske

Elske

Hinke

Hinke

Elbrich

Elbrich

Wietske

Wietske

Mariska

Mariska

Freya

Freya

Ande

Ande

Sanne

Sanne

Femke

Femke