Het team

Hartelijk welkom!

Het team van de Pollepleats heet je van harte welkom op de mooiste vergader- en feestlocatie van Friesland.

Wij houden de pleats netjes en denken graag met je mee. Indien gewenst verzorgen we je party of meeting tot in de puntjes! Maar natuurlijk mag je bij de Pollepleats ook je eigen cateraar, event manager en personeel meebrengen.


Graach oan’t sjen namens het Pollepleats team,

Eelkje,
Durk,
Susanna,
Andrea,
Anna Beeuw,
Freeke

Personeel van de Pollepleats beschikt over een gastvrije instelling. Bedienend personeel draagt een witte blouse en grijze sloof. Huwelijken of andere feesten worden altijd geleid door één van onze ervaren partymanagers. 

Ons schoonmaak personeel is herkenbaar aan de witte Pollepleats polo, zij zorgen ervoor dat de boerderij helemaal spick en span is als jullie arriveren. 

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan hier!

Ons team

Eelkje

Bedrijfsleider

Eelkje

Ons doel is onze gasten een onvergetelijk tijd te bezorgen tijdens het verblijf op deze unieke locatie. Mijn taak hierin is informeren, adviseren en het contact hebben met voornamelijk de particuliere gasten. Tevens houd ik me bezig met de financiële administratie. Het afwisselende werk maakt dat geen dag hetzelfde is en de aardige collega’s zorgen voor een goede sfeer.

Freeke

Operations & Reserveringen

Freeke

Tijdens het verblijf van onze gasten zorgen wij met het hele team ervoor dat zij een onvergetelijke ervaring hebben!

Ik houd me ook bezig met de zakelijke gasten. Het gevarieerde werk en gezellig team maken dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Uit het meedenken over, en voorbereiden van de huwelijksdag en het geluk van bruidsparen zien haal ik veel voldoening!

Susanna

Horeca & Operations

Susanna

Van een feest een feest maken en er voor zorgen dat alles zorgeloos verloopt, heerlijk!

Ik houd ervan om alles zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen en vind het daarom ook geweldig om als hoofd horeca werkzaam te mogen zijn op deze unieke en sfeervolle toplocatie.

 

Dus graag tot ziens op de Pollepleats!

Andrea

Keuken & Schoonmaak

Andrea

Durk

Groen & Onderhoud

Durk

Mijn naam is Durk. Ik werk nu ongeveer drie jaar met plezier op de Pollepleats. Een fijne baan met veel afwisseling, dichtbij huis, leuke collega's en ik mag graag buiten werken. Midden in de natuur, de rust en de ruimte. Met een nuchtere blik zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt in en rondom de Pollepleats. Ik houd mij bezig met technische klussen, groenonderhoud, diverse installaties en meer.

Anna Beeuw

Keuken & Schoonmaak

Anna Beeuw

Bianca

Partymanager

Bianca

Ans

Partymanager

Ans

Als partymanager (gastvrouw) zorg ik samen met het hele team dat het jullie aan niets ontbreekt en dat jullie een onvergetelijke tijd hebben op de Pollepleats. Voor elk feestje staan we klaar om jullie ‘’de dag van je leven’’ te bezorgen. Graag verwelkomen we jullie als gast op deze unieke locatie!

Willeke

Partymanager

Willeke

Iedere gelegenheid op de Pollepleats is een feestje! De locatie an sich, goede werksfeer en blije gasten. Als Partymanager of Wedding Planner hoop ik jouw event nog een stukje mooier te maken. Graag tot snel! 

Paulien

Partymanager

Paulien

Grada

Partymanager

Grada

Wiepkje

Marketing

Wiepkje

In februari 2014 ben ik begonnen als bedrijfsleider op de Pollepleats. Vanaf 1-1-2019 heeft Eelkje het stokje van mij over genomen.

Nu werk ik alleen nog achter de schermen en houd ik mij onder andere bezig met de marketing van ons bedrijf en het organiseren van publieksevenementen. En ja: ook mijn bruiloft heeft hier plaatsgevonden!

Antina

Antina

Text voor de medewerker detailpagina

Annet

Annet

Maria

Maria

Sinds Januari 2016 werk ik op de deze mooie locatie. Tussen de feesten door zorg ik samen met mijn collega's ervoor dat de Pollepleats tot in de puntjes verzorgd blijft. Van de Suite tot de Wellness, van de glazen tot de planten binnen en buiten. En dat alles in een fijne en vriendelijke werksfeer. Voldaan ga ik naar huis als uw feest begint.

Hanna

Hanna

Sinds het voorjaar van 2017 werk ik met plezier bij de Pollepleats. Een erg mooie locatie dichtbij huis. Ik maak hier schoon en werk in de bediening. De interactie met collega's en de gasten maken het werk altijd erg leuk! Samen staan wij voor u klaar!

Annarens

Annarens

Marit

Marit

Text voor de medewerker detailpagina

Hinke

Hinke

Irma

Irma

Sinds het voorjaar 2016 ben ik op de Pollepleats werkzaam. Een bijzondere locatie en ook nog eens dichtbij huis! Ik werk hier zowel in de bediening als in de schoonmaak, allebei even leuk om te doen.  Het gezellige team en de altijd vrolijke gasten zorgen ervoor dat ik veel plezier heb in mijn werk.

Elbrich

Elbrich

Thomas

Thomas

Wietske

Wietske

Reinold

Reinold

Jelle

Jelle

Mariska

Mariska

Freya

Freya

Ande

Ande

Sanne

Sanne

Femke

Femke

Berber

Berber

Werken op de Pollepleats is altijd een feestje, met elkaar maken we de hele boerderij weer schoon voor de volgende gasten. Maar wat is nou een feest zonder goede bediening? Het team van de Pollepleats staat altijd voor u klaar.

Hinke Lise

Hinke Lise

Elske

Elske