Het team

Hartelijk welkom!

Het team van de Pollepleats heet je van harte welkom op de mooiste vergader- en feestlocatie van Friesland.

Wij houden de pleats netjes en denken graag met je mee. Indien gewenst verzorgen we je party of meeting tot in de puntjes! Maar natuurlijk mag je bij de Pollepleats ook je eigen cateraar, event manager en personeel meebrengen.


Graach oan’t sjen namens het Pollepleats team,

Durk,
Susanna,
Andrea,
Anna Beeuw,
Eelkje,
Wiepkje


Personeel van de Pollepleats beschikt over een gastvrije instelling. Bedienend personeel draagt een witte blouse en grijze sloof. Huwelijken of andere feesten worden altijd geleid door één van onze ervaren partymanagers. 

Ons schoonmaak personeel is herkenbaar aan de witte Pollepleats polo, zij zorgen ervoor dat de boerderij helemaal spick en span is als jullie arriveren. 

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan hier!

Ons team

Andrea

Keuken & Schoonmaak

Andrea

Freeke

Reserveringen

Freeke

Text voor de medewerker detailpagina

Anna Beeuw

Keuken & Schoonmaak

Anna Beeuw

Durk

Groen & Onderhoud

Durk

Mijn naam is Durk. Ik werk nu ongeveer drie jaar met plezier op de Pollepleats. Een fijne baan met veel afwisseling, dichtbij huis, leuke collega's en ik mag graag buiten werken. Midden in de natuur, de rust en de ruimte. Met een nuchtere blik zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt in en rondom de Pollepleats. Ik houd mij bezig met technische klussen, groenonderhoud, diverse installaties en meer.

Susanna

Horeca & Operations

Susanna

Van een feest een feest maken en er voor zorgen dat alles zorgeloos verloopt, heerlijk!

Ik houd ervan om alles zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen en vind het daarom ook geweldig om als hoofd horeca werkzaam te mogen zijn op deze unieke en sfeervolle toplocatie.

 

Dus graag tot ziens op de Pollepleats!

Wiepkje

Bedrijfsleider

Wiepkje

De Pollepleats is als mijn tweede thuis. Sinds februari 2014 mag ik werken op deze prachtige plek, slechts 6 km. vanaf onze boerderij. Het is elke dag weer bijzonder om hier te zijn met lieve collega's en enthousiaste gasten.

Ik houd mij de laatste tijd het meeste bezig met onze zakelijke gasten en de financiële administratie van het bedrijf. En ja: ook mijn bruiloft heeft hier plaatsgevonden!

Eelkje

Reserveringen

Eelkje

Bianca

Partymanager

Bianca

Ans

Partymanager

Ans

Als partymanager ( gastvrouw ) zorg ik samen met het hele team  dat het u aan niets ontbreekt en dat u  een onvergetelijke tijd heeft op de Pollepleats

Voor elk feestje staan we voor u klaar om jullie ‘’de dag van je leven’’ te bezorgen.

 

Graag verwelkomen we u als gast op deze unieke locatie!

Ineke

Partymanager

Ineke

Gritta

Partymanager

GrittaPaulien

Partymanager

Paulien

Irma

Irma

Sinds het voorjaar 2016 ben ik op de Pollepleats werkzaam. Een bijzondere locatie en ook nog eens dichtbij huis! Ik werk hier zowel in de bediening als in de schoonmaak, allebei even leuk om te doen.  Het gezellige team en de altijd vrolijke gasten zorgen ervoor dat ik veel plezier heb in mijn werk.

Annet

Annet

Maria

Maria

Sinds Januari 2016 werk ik op de deze mooie locatie. Tussen de feesten door zorg ik samen met mijn collega's ervoor dat de Pollepleats tot in de puntjes verzorgd blijft. Van de Suite tot de Wellness, van de glazen tot de planten binnen en buiten. En dat alles in een fijne en vriendelijke werksfeer. Voldaan ga ik naar huis als uw feest begint.

Hanna

Hanna

Sinds het voorjaar van 2017 werk ik met plezier bij de Pollepleats. Een erg mooie locatie dichtbij huis. Ik maak hier schoon en werk in de bediening. De interactie met collega's en de gasten maken het werk altijd erg leuk! Samen staan wij voor u klaar!

Annarens

Annarens

Hinke

Hinke

Thomas

Thomas

Silke

Silke

Elske

Elske

Wietske

Wietske

Reinold

Reinold

Lyske

Lyske

Ilse

Ilse

Lobke

Lobke

Ik woon vlakbij de Pollepleats en vond het altijd een prachtige plek. En sinds de zomer van 2017 werk ik er nu ook met veel plezier! Samen met leuke collega’s boen ik alles graag voor feestvierders of vergaderingen schoon. Als ik ooit een locatie zoek voor een mooie feest, is dit dé plek!

Freya

Freya

Ande

Ande

Fenna

Fenna

 Ik ben sinds september 2017 werkzaam in de schoonmaak bij de Pollepleats. Het is een prachtige plek om te mogen werken.

Ik houd graag samen met mijn collega’s alles netjes en schoon, zodat u er een geweldig verblijf zult hebben.

Femke

Femke

Berber

Berber

Werken op de Pollepleats is altijd een feestje, met elkaar maken we de hele boerderij weer schoon voor de volgende gasten. Maar wat is nou een feest zonder goede bediening? Het team van de Pollepleats staat altijd voor u klaar.

Hinke Lise

Hinke Lise