Bedrijven & Instellingen

Vergaderen in absolute privacy

De Pollepleats is een exclusieve vergaderlocatie in Zuidwest Friesland, op 10 minuten rijden vanaf Sneek en Bolsward (A7). Een ideale plek voor inspirerend vergaderen.

Deze locatie ligt volledig besloten en wordt door slechts één gezelschap tegelijkertijd gereserveerd, we bieden je absolute privacy.

Zalenoverzicht

De Pollepleats beschikt over meerdere ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen in verschillende opstellingen. Neem de boardroom helemaal in de nok of de ruime golle juist in het hart van de boerderij.

Ook de serre met veel lichtinval is een inspirerende vergaderplek, daarnaast heel geschikt voor een creatieve workshop. Bekijk onze zaalinformatie.

Inspanning & Ontspanning

Kom naar de Pollepleats voor teambuilding, off-site, heidagen of bedrijfsuitje: want hier is genoeg ruimte voor inspanning en ontspanning! Klik hier over het overzicht aan georganiseerde activiteiten die je kunt reserveren.

Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop in onze keuken, een actieve teambuilding op het water, een muzikale workshop in onze multi-functionele binnenruimte of een gezellige pubquiz in de sfeervolle bar.   

Ook kun je je collega’s hier professioneel laten fotograferen. Wij helpen je graag met het samenstellen van een aansprekend programma. 

All-inclusive verzorging

Het team van de Pollepleats staat graag klaar om te zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

Onze zakelijke gasten verrassen wij graag met een knapperige spelt-koek van de bakker, een lunch bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit de streek (denk aan Fryske Frucht appelsap) en een gezonde smoothie in de middag.

Ook is het mogelijk een diner te gebruiken in de serre van Pollepleats. Omdat wij geen regulier restaurant zijn, inventariseren we graag vooraf de menukeuzes, zo produceren we tevens minder afval. Vraag gerust naar onze diner informatie: van sharing dinner tot BBQ! Ieder seizoen bieden wij een aangepast menu.  

Als je blijft logeren, staat er in de ochtend uiteraard een gevarieerd ontbijtbuffet klaar met onder andere Weideweelde zuivel en brood van de lokale bakker. 

Wij serveren EARTH water, EARTH coffee en Fairtrade Tea of Life thee om daarmee een steentje bij te dragen aan een betere wereld. 

Bovendien werken wij in de Pollepleats graag op duurzame wijze. 

Klik hier en neem een tour!