Faciliteiten & Capaciteiten

De Pollepleats biedt een compleet pakket aan faciliteiten om zowel familiebijeenkomsten en trouwfeesten als zakelijke bijeenkomsten en creatieve sessies te doen slagen. Vanwege de goed doordachte indeling van de boerderij, is de locatie daarnaast zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen.


 

In de boerderij bevinden zich de volgende ruimtes:

– 17 gastenkamers met eigen sanitair
– een professionele keuken
– een ruime serre
– een sfeervolle living met haard
– een gezellige bar
– een fantastische dansvloer
– een royale boardroom met eigen pantry en toiletgroep
– twee dames- en heren toiletgroepen op de begane grond
– een ruime centrale garderobe
– een sanitaire ruimte (douche/wc) voor mindervalide gasten
– een lift om alle etages te bereiken (alleen voor goederen)
– voldoende opbergruimte


 

Op het erf van de boerderij vind je:

– een boothuis met 4 fluisterboten
– een luxe wellness
– een luxe vrijstaande (bruids)suite
– een groot terras
– een eigen aanleghaven
– ruime privé parkeergelegenheid
– weilanden voor sport en spel

Pollepleats-wste_2012_08_10_142 Pollepleats-locatie-3_2012_08_10_219 AopZ_Pollepleats_2012_08_10_154


 

Capaciteiten:

De Pollepleats biedt ruimte aan een feest van maximaal 200 personen. Daarnaast beschikt de accommodatie over 17 comfortabele gastenverblijven waar je met maximaal 60 personen kunt overnachten.

Maar ook voor kleinere gezelschappen is de Pollepleats geschikt, voor een kleine training zijn de boardroom en living gezellig te maken voor groepjes rond de 10 personen.

De ruimtes van de Pollepleats zijn flexibel in te delen. Zo kan je diner of receptie in de serre (grenzend aan het terras) plaatsvinden, maar ook in de golle is dit mogelijk. Meubilair kan naar jouw wens worden verplaatst.

In de boardroom kunnen maximaal 20 personen in carré opstelling plaatsnemen, maar door het ontwerp van de tafels kan hier ook een cabaretopstelling voor dit aantal personen worden gecreëerd.

Diners (zittend) en bijeenkomsten in theateropstelling zijn mogelijk tot ongeveer 80 personen met het aanwezige meubilair. Uiteraard is het in overleg altijd mogelijk extra meubilair bij te huren.

Catering (food) mag je zelf verzorgen. Of laat dit doen door je favoriete cateraar, die mag gebruikmaken van onze keuken met al de bijbehorende apparatuur en servies. Desgewenst bieden wij ook culinaire mogelijkheden op maat.


 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor je evenement. Natuurlijk ben je van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding om alle ruimte(s) met eigen ogen te bekijken. Neem contact op voor het maken van een afspraak.